Elegáns smink az igazán különleges alkalmakra!

2015.szeptember.22.

Ezen a héten Molnár Lilla, a MAC sminkese segít abban, milyen trükkökkel varázsold magad még gyönyörűbbé. Face chartokkal és pontos terméktippekkel igyekszik megkönnyíteni a készülődést, legyen szó akármilyen eseményről.

Vannak olyan különleges alkalmak, amikor nem elégszünk meg csupán egy kis BB krémmel és szempillaspirállal, igen is illik kicsípni magunkat! Ráadásul nem kérdéses, hogy egy gondosan elkészített, elegáns smink az önbizalomnak is jót tesz!

A következő face charton látható csodálatos sminkkölteményt Te is egyszerűen elkészítheted magadnak, mutatjuk is mire lesz szükséged!

Studio Waterweight alapozó 9900 Ft

Ez az ultrakönnyű alapozó egységes bőrszínt ad, ráadásul 30-as faktorral véd a káros sugarak ellen!

A felvitelhez Lilla a 196-os alapozóecsetet (10500 Ft) használta, mellyel mindössze néhány perc az egész!

Egy ilyen elegáns sminknél nem feledkezhetünk el az arc kontúrozásáról, melyhez a Sculpt and Shape púder duo Warm Light árnyalatát (6800 Ft) választotta a sminkesünk. Ezzel a hideg árnyalatú bronzos színnel és a 139-es arcecsettel (12900 Ft) remekül kiemelheted az arccsontjaid, ráadásul, ha kicsit szélesebb az orrod optikailag keskenyítheted is!

Ehhez a sminkhez egy igazán dögös cicás tusvonal dukál! Az "A Glimmer of Gold" négyes mineralize szemhéjpúder palettájában (14500 Ft) található csillámos bronzos árnyalatokkal emeld ki a szemhéjad, melyhez használd a 288-as ecsetet (9300 Ft), majd a Fluidline Blacktrack szemhéjtussal és a 209-es szuper precíz tusecsettel (6300 Ft) húzz hangsúlyos tusvonalat és dobd fel mindezt egy pár csábító műszempillával (6700 Ft). A szemöldök kiemeléséhez válaszd a Velux szemöldökceruzát (5900 Ft)!

Ahhoz, hogy a sötét színű ajkak egész nap tökéletes formában maradjanak, használd a Prep and Prime rúzsalapot (5600 Ft), majd keretezd ajkaidat a Currant árnyalatú ajakceruzával (5300 Ft)! A vörös színhez használd a 316-os ajakecsetet (6300 Ft) és a Mineralize ajakrúzs Nose for Style árnyalatát, majd mindezt tedd fénylővé a Richly Revered Creamsheen ajakfénnyel (7200 Ft)!

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói