Ellátogattunk Budapest legújabb exkluzív szépségszalonjába, a PANDHY´S beautique-ba: itt minden érzékszervedet kényeztetheted

2020.október.20.

A tágas üzletet hatalmas ablakok ölelik körül, az ajtón belépve különleges, friss virágok, illetve a lounge látványa tárult elénk.

Már ekkor egyértelmű volt számunkra, hogy a PANDHY'S™ beautique több, mint egy egyszerű szépségszalon. Kezelés előtt egy finom kávé kíséretében töltöttünk ki egy 30 kérdésből álló kérdőívet, melyben alaposan beszámolhattunk szokásainkról, életmódunkról. Bőrünk állapotát rengeteg tényező befolyásolja, étkezés, mozgás, dohányzás, és még sorolhatnánk, így kérdőív kitöltése az első lépés a teljesen személyre szabott bőrápolás kialakításához, majd jöhet a bőranalízis, valamint a megfelelő kozmetikumok kiválasztása. A PANDHY'S™ beautique-ban CosMix termékcsaláddal dolgoznak, melynek köszönhetően ott helyben készítik el az egyénre szabott krémeket. A hatóanyagoktól kezdve a textúrán át az illatig minden részletet a kozmetikus segítségével választottunk ki saját igényeinkkel összhangban.

A szalonban természetesen minden a legszigorúbb higiéniai előírásoknak megfelelően működik, így a kezelések után UV-s és ózonos tisztítás, valamint légcsere is történik a kabinokban, a vendégek kényelme érdekében pedig minden öltözőben külön zuhanyzó áll rendelkezésre. Az egyetlen nehézséget talán az okozhatja az idelátogatónak, hogy melyik kezelés mellett döntsön, vagy inkább melyikkel kezdjen, hiszen a szolgáltatások skálája igazán széles. A manikűr és pedikűr részleg kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy akár barátnőinkkel együtt is élvezhessük a kényeztetést, az arc- és testkezelések helyszínéül szolgáló szobák a lehető legpihentetőbb élményt nyújtják, és persze a méltán híres és díjazott PANDHY'S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát is érdemes kipróbálni. A segítőkész kozmetikusoknak köszönhetően végül persze sikerült választani egy különleges arckezelést, a Face Trainert, melyet még inkább személyessé tettünk egy illattal és egy kellemes zenével. Az intenzív arcmasszázs, gyúrás és izomlazítás serkenti a vérkeringést, a kollagén termelést és a sejtmegújulást, továbbá javítja a nyirok elvezetést. Azon túl, hogy egyből láthatóan teltebb, feszesebb lett arcbőrünk, lelkileg is teljes mértékben megújulva távoztunk a kezelőből. A szalont azonban még nem hagyhattuk ott, feltétlenül ki akartuk próbálni az általuk kínált finomságokat, például a mákos fehércsokoládét.

A kozmetikában készített termékek helyben megvásárolhatóak, sőt a 100%-ban újrahasznosítható alumínium csomagolások többször újra is tölthetőek, így otthon sem kell lemondanod a PANDHY'S™ beautique élményről. Hiszen ez nem csupán egy-egy kezelés, hanem egy összetett, minden érzékszervünket kényeztető élmény, egy közösségi tér, ahol minden apró részletre odafigyelnek, legyen szó látványról, mennyei illatokról, vagy akár a környezettudatosságról.

"A PANDHY'S™ beautique-ban az a célunk, hogy a vendégeinket ne csupán kiszolgáljuk, de edukáljuk is a bőrápolással kapcsolatban, hogy mindig megadhassák bőrüknek azt, amire igazán szüksége van. Maximálisan hiszünk a személyre szabott megoldásokban, ezért kezeléseink és termékeink mind előzetes konzultáció alapján és a vendégeink bevonásával történnek" – Borbíró Gertrud, a PANDHY'S™ beautique tulajdonosa.

További információ, a kezelések listája, leírásaik: https://pandhysbeautique.com/

Ez is érdekelhet

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

Arcjóga: 4 gyakorlat a tökéletes arcbőrért

GLAMOUR Horoszkóp

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

A Nyilasoknak anyagi gondjaik lehetnek, a Bakok sikeresek lesznek vállalkozásukban - Napi horoszkóp: Május 17.

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod