Ellenőrizhető mellimplantátumok

2014.március.6.

Akinek van, az még cserélhet, aki pedig most készül beültetni, azt átgondolhatja, mit választ. Itt az implantátumok új generációja.

Q Inside technológia sebészi beavatkozás nélkül, a testen kívülről is hozzáférhető információt nyújt az implantátumodról. Ezekért az implantátumokért a Lloyd's vállal garanciát, s az áruk tartalmazza az első éves biztosítást. Európában másodikként, Magyarországon tavasszal kerül forgalomba az innováció.

A mellimplantátumok új generációja minden korábbinál nagyobb hangsúlyt fektet a biztonságra: speciálisan erős védőburokkal ellátott, széles választékot kínál méret és a művészi tervezésű forma viszonylatában, természetes hatást és közérzetet garantál, egyedi töltőanyagú, s egyedülálló beépített azonosító, úgy nevezett Q (Quality) Inside innováció biztosítja esetükben, hogy bármikor ellenőrizhetőek legyenek a beültetett implantátum paraméterei egy külső szkenner segítségével.

A világon elsőként emberi szervezetbe ültethető, ott nem érzékelhető, az implantátum kialakítását nem befolyásoló, numerikus szekvenciájú biokompatibilis passzív rádiófrekvencia azonosítású mikro transzponder nyújt információt egy egyszerű kézi olvasó számára, amely a mell felett kb. 3 cm távolságról érzékelve mutatja meg azt a 15 karakterből álló számsort (Electronic Serial Number), amely tájékoztat a gyártóról, a gyártási időről, sorozatszámról, telephelyről. A leolvasó eszköz nem őrzi meg a páciens adatait. A beépített azonosító (mikrochip) élettartama megegyezik az implantátuméval. A jelszóval védett ESN csupán a gyártó, az orvos és a páciens számára hordoz hasznos információt, más, ha hozzáférne, sem tudna mit kezdeni vele. Egy esetleges MRI, mammográfiás vagy röntgen vizsgálat során sem jelent problémát a Q inside jelenléte. Nem okoz allergiát, sem más káros kóros elváltozást.

Az implantátumok történetében először, ennél az innovatív fejlesztésnél a Lloyd's garantál exkluzív biztonságot, csereszavatosságot. A mikrocsippel ellátott implantátumok viselői egy egyedülálló és különleges biztosítási program keretében, az implantátum kiszakadása, elfordulása vagy kapszuláris kontraktúra kialakulása esetén szükséges műtéti beavatkozáshoz a gyári garancia által nyújtott csereimplantátum mellett, a Lloyd's biztosító anyagi segítséget is nyújt a páciensek részére.

És, ami nagyon fontos:

Ez is érdekelhet

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

Idealizált romantika punk életérzéssel – Martin Wanda fotóssal beszélgettünk

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke