Ettől az új szépségtrendtől kihull az emberek szemöldöke!

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Gettin weady fo tonight folks! Distract from pimpzzZz byyyy doin collllaaaaa brow! (Pimple pimpz) Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, 2015. Dec 14., 19:25 PST

A Buzzfeed bátor női elhatározták, hogy egy napig viselni fogják a Miley Cyrus által népszerűsített csillámos szemöldököt! Az eredmény borzasztó lett! A nők szemöldökét "lemarta" a ragasztó.

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @katyweaver weady fo #milkymilkymilktour #vancouver with special guest @pacificwild opening for #mileycyrusandherdeadpetz talking to folxxxxx bout #greatbearrainforest #stoptrophyhunting #endthewolfcull Miley Cyrus (@mileycyrus) által megosztott bejegyzés, 2015. Dec 14., 20:19 PST

Pár nő úgy gondolta, hogy egy kis mókát visz a hétköznapokba azzal, hogy a munkahelyükre is csillámos szemöldökkel mennek. Persze rengeteg szkeptikus emberbe botlottak, de büszkék voltak magukra, hogy bevállalták a dolgot, egészen estig. A nap végén ugyanis, amikor le akarták mosni a szemöldöküket, az nem adta meg magát. Persze ekkor jött a pánik, volt, aki orvoshoz fordult, más acetonnal próbálta feloldani ragasztót.

Az eredmény szinte horrorfilmbe illő: a szemöldökük kihullott. A tanulság: soha ne használj műszempilla ragaszót a szemöldöködön!

Ez az eset is bizonyítja, hogy nem minden esetben kell bedőlnünk az aktuális divat- vagy szépségőrületnek. Ha pedig mégis, előtte érdemes átgondolni a dolgot és kikérni mások véleményét!

Az esetről videót is készítettek, itt nézheted meg:

Ha viszont ránk hallgatsz, akkor nem kell örökre lemondanod a csillámos szemöldök trendről, ami például a fesztiválszezonban istenien fog állni neked. Csupán arra figyelj, hogy ne ragassz semmit a szemöldöködre, hanem helyette inkább fess rá. Használj krémes állagú csillogó szemhéjpúdert, amit bátran felkenhetsz és utána könnyedén, szimpillahullás nélkül moshatsz le.

Próbáld ki ezeket:

MAC Studio szemfény, 22 dollár

NYX folyékony kristály festék testre, 3,15 - 4,50 dollár

Ez is érdekelhet

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

5 mítosz a reggelizésről, amit azonnal felejts el

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói