Ez a szépségkirálynő alakjának titka

2014.július.15.

Rákosi Annamária szépségkirálynő egy forradalmi eljárásnak köszönheti tökéletes alakját.

Rákosi Annamária
Rákosi Annamária

Nyáron, bikiniben nem maradnak rejtve a kisebb-nagyobb zsírpárnák és a narancsbőr sem. A 20 éven felüli nők közel 80%-a küzd cellulit problémákkal, de szerencsére ma már számos hatékony alakformáló kezelés közül válogathatunk, ha meg szeretnénk szabadulni attól a pici plusztól. Már hazánkban is elérhető az a fájdalommentes és hatékony testformáló orvosi eljárás, amely négy technológiát egyesít magában, és amelynek számos hollywoodi sztár, többek között Demi Moore, vagy Catherine Zeta-Jones is köszönheti tökéletes alakját. Sőt, az idén számos hazai híresség, többek között az ország legszebb nője, Rákosi Annamária Szépségkirálynő is a VelaShape eljárás segítségével hozza magát ragyogó formába!

A Királynő titkos alakformáló fegyvere

Annamária számára mindig is fontos volt az egészséges életmód és a mozgás, ám mióta az ország legszebb nőjévé választották, különösképpen odafigyel alakjára. "Bár rendszeresen mozgok és próbálok ügyelni arra is, hogy mit eszem, a tél folyamán a vizsgaidőszak, és egyéb egyetemi elfoglaltságaim következtében sajnos nem mindig volt annyi időm magamra, amennyit szerettem volna, és ennek a következményeit most érzem és látom is. Így amellett, hogy én magam is mindent megteszek azért, hogy újra tökéletes formában legyek, a Bársony VelaShape kezelése óriási segítséget jelent számomra, hogy megszabaduljak attól a pici plusztól, valamint feszesebbé, egészségesebbé varázsoljam bőrömet, méghozzá fájdalom és mellékhatások nélkül. Korábban számos módszert kipróbáltam, amelyektől azt reméltem, hogy tartósan segítenek majd megőrizni alakom, illetve egészségesen és fitten tartanak, ám legtöbbször csalódnom kellett, mivel a különböző kezelések, vagy tisztítókúrák eredményei csupán rövid ideig tartottak. Számomra nem is igazán a fogyás az elsődleges cél, hanem, az, hogy egészségem megőrizzem, fitten tartsam szervezetem. Erre pedig ez az eljárás tökéletesen alkalmas, mivel számos jótékony hatása mellett hatékonyan távolítja el szervezetemből a felhalmozódott méreganyagokat természetes módon, jótékony fényenergia, vákuum és kellemes masszázs révén "- meséli a szépségkirálynő.

Egy kezelés, négy technológia, négyszeres hatás

Világszerte millióan küzdenek az elhízással, zsír-, illetve cellulit-problémákkal. Ennek oka leginkább az, hogy a rendszertelen életmód következtében több energiát viszünk be szervezetünkbe, mint amennyi szükséges lenne. A valóban tartós átalakulás érdekében mindenképpen egészséges életvitelre, sok mozgásra lenne szükségünk, ám ezt néha nehéz kivitelezni a mai rohanó világban. Pontosan ezért jól jön időnként egy kis extra segítség. Többek között ezért alkottak meg szakemberek Amerikában egy különleges, hihetetlenül eredményes eljárást, amely négy alakformáló kezelés hatékonyságát képes önmagában egyesíteni.

"Az infravörös fényenergia és a bipoláris rádiófrekvencia célzott erővel lép fel a narancsbőr ellen. Ez a két módszer látványos körméret csökkenést eredményez, míg a pulzáló vákuum a vérkeringés serkentése révén gyorsabb oxigéncserét idéz elő. A kezelés hatására a bőr felületi egyenlőtlensége megszűnik, a bőrt feszesebbé, rugalmasabbá varázsolja. Végül a mechanikus görgős masszázs gyengéden masszírozva a bőrt eljuttatja abból a felesleges sejtközi folyadékot, így garantálva a látványos testformálást és karcsúsítást műtéti beavatkozás nélkül. Már az első kezelés után érezhető, látható a változás, mivel a felfokozott anyagcsere, illetve nyirok utak megnyílása révén nemcsak a zsírsejtek drámai zsugorodása veszi kezdetét, hanem szervezetünk megújulása, méreganyagoktól való megszabadulása is"- tudhatjuk meg Dr. Horváth Zsuzsannától a Bársony Orvos-Esztétika bőrgyógyász főorvosától.

A centiméterekben mérhető karcsúság titka

A Bársony VelaShape testformáló eljárás bárki által igénybe vehető, hiszen műtéti beavatkozás és mellékhatások nélkül, jótékony energiák révén nyújt extra segítséget azok számára, akik egy egészségesebb, karcsúbb testben szeretnének létezni, kortól és nemtől függetlenül. Pontosan ezért ennyire népszerű világszerte édesanyák, üzletasszonyok, színésznők, modellek és szépségkirálynők körében is ez a gyors, látványos és fájdalommentes testformáló kezelés. "Az eljárás számos problémára nyújt egyszerre megoldást, többek között hatékony a cellulit csökkentésében, illetve a testformálásban, fokozza a zsír anyagcseréjét, javítja ezáltal a bőr textúráját, megszünteti a bőrfelszín egyenetlenségeit, továbbá eredményes a bőr regenerálásában, ránctalanításában, a hízási, nyúlási csíkok kezelésében. A felsoroltakon kívül kiemelten fontosnak tartom megemlíteni a VelaShape egy jelentős élettani hatását, miszerint eredményesen távolítja el szervezetünkből a felhalmozódott salak- és méreganyagokat, amely kulcsfontosságú szervezetünk megfelelő működése szempontjából. Ugyan a kezelés hatékonysága szinte azonnal érezhető, ám a kitűzött célok, a tartós eredmény elérése érdekében ajánlott egy hat alkalmas kúra elvégzése. Egy VelaShape kezelés alkalmával akár több testrész is kezelhető, ám nagyon fontos, hogy az eljárás az egyes területeken körülbelül egy órán át tartson, mivel egyáltalán nem mindegy, hogy milyen hőmérsékleten, illetve rezgésszámon zajlik a kezelés. A maximális hatás érdekében azonban minden kezeléssorozatot egy személyre szabott orvosi vizsgálat és részletes testanalízis előz meg"- árulja el Dr. Horváth Zsuzsanna bőrgyógyász főorvos.

Érezd jól magad bikiniben! Felejtsd el a makacs zsírpárnákat!
Bársony alakformáló programok most 20% kedvezménnyel.
Kattints a barsony.hu oldalra, és vedd igénybe az kedvezményt!

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói