Csúcstechnológia a szájápolásban - Ez az új okosfogkefe lesz a fogmosás jövője?

2021.október.12.

Ha fogaink tisztításáról van szó, akkor bizony mindenkinek merőben eltér a preferenciája. Vannak, akik kizárólag a manuális fogkefékre esküsznek, akik évtizedek óta egy adott márkájú fogkrémet használnak, de persze vannak, akik időről-időre nem bánnak egy kis újítást. Bármelyik csoportot is erősítsd, az Oral-B legújabb okoseszköze számodra is új értelmet ad majd a mindennapi fogmosásnak: megérkezett az Oral-B iO™ elektromos fogkefe!

Csúcstechnológia a szájápolásban - Ez az új okosfogkefe lesz a fogmosás jövője?
Fotó: Oral-B

Miért olyan különleges?

A termék rendkívüli újítást nyújt a fogmosásban, forradalmi mágneses technológiája új iparági mérföldkőnek számít. A fejlesztés mögött álló kutatások eddig soha nem látott szintre emelik a felhasználói elvárásokat az élmény, a technológia, a design és a teljesítmény tekintetében.

Fotó: Oral-B

Különleges súrlódás nélküli mágneses meghajtója az energiát közvetlenül a meghajtóból az egyes sörték hegyére továbbítja, amely finom mikrorezgések által precíz, csendes és hatékony tisztítást tesz lehetővé. Az oszcillációs-rotációs mozgást mikrorezgésekkel kombinálva a fogkefe szinte magától siklik a fogak felületén, sima érzést keltve fogmosás közben. A fogkefe a fogászati eszközök által ihletett kerek Oral-B kefefejet használja, amely körbeöleli az egyes fogakat és a mikrorezgésekkel együtt alapos tisztítást eredményez.

Fotó: Oral-B

“Az Oral-B iO™ egy új korszak kezdete a szájápolásban, amely megfelelő egyensúlyt kínál a hatékonyság és a fogmosási élmény között, valamint újragondolja a fogkefe teljesítményét, tisztító hatását és a fogmosás érzetét. Egy fogkefe, amelyet tulajdonosai örömmel és sokkal szívesebben használnak majd, és amely kiemelkedően magas szintű szájhigiéniát biztosít. Véleményünk szerint ez akár a fogmosási hajlandóságot is növelheti a felhasználók körében.” - mondja Beata Golan, PhD, Ph.D., a P&G Lengyelország tudományos igazgatója.

A terméknek számos innovatív funkciója van, mely segítségedre lehet

Fotó: Oral-B

• Az interaktív kijelző segítségével könnyedén navigálhatsz a fogkefe és a személyre szabható funkciók között: kiválaszthatod a fogmosási módokat, beállíthatod a nyelveket és az emlékeztető üzeneteket a fogkefefej cseréjéhez.

• Az intelligens nyomásérzékelő arra figyelmeztet, hogy optimális nyomást gyakorolj a fogakra. Az érzékelő piros lámpával figyelmeztet túlzott nyomás esetén, és zöld színnel jelzi az optimális tisztítási nyomóerőt.

• A mágneses töltő gyors töltést biztosít három óra leforgása alatt. A fogkefe kijelzője jelzi az akkumulátor töltöttségi szintjét.

• Az új Oral-B applikáció 3D fogfelszínt követő funkcióval és helyzetérzékelő szenzorokkal rendelkezik, amely mesterséges intelligenciát használ. Felismeri a szájüreg minden területét, és ezáltal a felület teljes tisztítására vezet rá.

• Az időzítő segít a lehető legjobb tisztítási eredmény eléréséhez, rögzít minden egyes fogmosási időtartalmat, így pontosan tudhatod, hogy mikor mostad a fogad az ajánlott két percig. A kijelzőn megjelenő mosolygós ikonok jelzik a fogmosás sikerességét is.

Ez is érdekelhet

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

A Stranger Things készítői megölték a 4. évad legszerethetőbb karakterét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő