Ez volt 2017 abszolút top hajszíne, ezek a sztárok mind ilyenre váltottak

2017.december.25.

2017 biztosan úgy fog bevonulni a történelembe, mint az az év, amikor a sztárok teljesen megőrültek, és minden ok nélkül platinaszőkére festették a hajukat.

Selena Gomez szőke
Fotó: rex/puzzlepix

Mind közül garantáltan Kim Kardashian hajszínváltása volt a leghatásosabb, a valóságshow-sztár a semmiből váltott sötétbarnáról fehérszőkére, ráadásul nem is csak néhány hét vagy hónap erejéig, hanem immár ilyen frizurával köszönti az új évet is. Kétségtelen, hogy nagyon jól áll neki, annak ellenére, hogy eleinte kissé nehezen fogadtuk el, de rá kellett jönnünk, hogy Kimnek még ez is jól áll.

Kim Kardashian szpke
Fotó: rex/puzzlepix

Nos, ha valakitől sosem vártuk volna a platinaszőkét, akkor az Selena Gomez. A popsztár kezdte azzal, hogy egész rövid kis bubira vágatta a haját, majd egyszercsak szőke tincsekkel jelent meg a vörös szőnyegen - nem sokkal szakítását követően The Weeknddel. Ahogy Kim esetében, úgy Selenának is meghagyták az eredeti sötét színét a hajtöveknél, aminek köszönhetően egyfajta grunge-os, menő hatása lett a hajának, ugyanakkor nem annyira természetellenes a sötétebb árnyalatú bőre mellett.

Selena Gomez szőke
Fotó: rex/puzzlepix

Kristen Stewart először csak menő bubifrizuráját szőkítette ki tavaly, aztán úgy döntött, hogy az egésztől úgy ahogy van megválik. Nekünk még mindig nem sikerült megbarátkozni a rövid hajával, a szőke bubi jobban tetszett, de kétségtelenül rendkívül merész és bevállalós, ami pedig nagyon menő.

Kristen Stewart szőle
Fotó: rex/puzzlepix

Katy Perry az előző hölgyekhez hasonlóan rövidre váltott és kiszőkült (ami egyébként a természetes hajszíne), majd ahogy Kristen ő is fogta magát és teljesen levágatta a haját. Azóta már elég jól visszanőtt neki, de ez a fazon nekünk különösen bejött.

Katy Perry szőke
Fotó: rex/puzzlepix

Az év egyik legmegdöbbentőbb stílusváltását mindenképpen Cara Delevingne adta be. Mielőtt teljesen kopaszra nem borotválta a fejét egy szerep kedvéért, úgy döntött, hogy még kísérletezget egy picit, így lett platinaszőke. Bubival szintén nagyon jól állt neki, de ez a párcentis frizura is igencsak dögös:

Cara Delevingne szőke
Fotó: rex/puzzlepix

Az extrém rövid hajú sztárok között debütált idén Zoë Kravitz is, aki hosszú fonatainak intett búcsút egy szuper rövid, platinaszőke frizura kedvéért. Mondanunk sem kell, hogy fantasztikusan áll a színésznőnek ez a fazon:

Zoe Kravitz szőke
Fotó: rex/puzzlepix

Az utolsó sztár, aki idén szintén a fehér haj mellett döntött nem más, mint Ariana Grande. Eleinte kissé kételkedtünk, ahogy Kim Kardashian esetében is, hogy Ariana hirtelenszőke haja csupán paróka, de úgy tűnik, nem átverés a popsztár hajszíne, hiszen immár elég régóta csak így mutatkozik. Extrém, de mivel annyira szép arca van, neki bármi jól áll:

Ariana Grande szőke
Fotó: Instagram

Ha te is platinaszőkében gondolkozol és az eredeti vagy a festett hajszíned meglehetősen sötét, akkor nemcsak hosszú átváltozási időre kell felkészülnöd (ha kíméletes szeretnél lenni a hajaddal, akkor szánj rá több napot, akár egy hetet is, így viszont pár napig el kell viselned a kellemetlen narancssárgás színt magadon), hanem ennek a fenntartására is, ami nemcsak időigényes, hanem a pénztárcádat is igénybe veszi. Ajánljuk a rendszeres Olaplexes kezelést, amit csak a fodrászod tud elkövetni, viszont te magad is sokat tehetsz azért, hogy a szőke hajad ne sárguljon be és puha maradjon: legyél bőkezű a hajvégápoló olajokkal és a balzsamokkal, illetve párnaponta hajpakolást is vess be. A kókuszolajas termékek különösen jól táplálják a szőke tincseket.

Ez is érdekelhet

Meghan Markle gyakorlatilag bemutatott a királyi családnak egy szakértő szerint

Meghan Markle gyakorlatilag bemutatott a királyi családnak egy szakértő szerint

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói