Fáradt szemek a tükörben: Ezzel az egyszerű trükkel csillogó tekinteteted lehet minden nap!

Szponzorált tartalom

2019.július.15.

Reggelente a tükörbe nézel és nem ismersz magadra? Szemeid fásultak, karikások, puffadtak, amit semmilyen smink nem takar már el? Bizony, az ember lányának nem könnyű minden nap a toppon lennie, különösen akkor, ha az előző estét végigbulizta, végigdolgozta, esetleg nehezebb időszak miatt kialvatlanul ébredt, vagy éppen éjszakába nyúló beszélgetésen fejtegette az élet értelmét. Mit tegyél, hogy másnap is üde és csillogó tekintettel kezd a reggelt? Mutatjuk!

Ha ráguglizol a neten a "karikás szem" kifejezésre, számos házi praktikáról szóló cikket fogsz találni a virtuális térben. Ezek azonban nem mindig válnak be, ha mégis, akkor is csak gyors segítséget nyújtanak a problémára, és alkalomról alkalomra csökken a hatékonyságuk.

Amennyiben felfokozott életvitelt folytatsz, és állandóan a maximumot kell hoznod, akkor érdemes mérlegelned: vagy feladod ezt az életet, vagy a szervezetedet hozod olyan formába, amellyel ez a ritmus bírható. Ugyanis a belsőd pillanatok alatt ki fog merülni, a következmények pedig nemsokára a külsődön is meglátszanak – például a szemed alatti sötét táskák jeleként!

A szemed környékét gyönyörűen rendben tarthatod az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes párossal : a kettő együttes használata frissíti és hidratálja a szemkörnyéket, és már az első használat után bársonyossá teszi a bőrödet. Többé nem lesz gond eltitkolni a késő esti kimaradásokat!

Hogyan használd?

Az ageLOC LumiSpa készülék kiegészítőjével, a LumiSpa Accent apró szilikon fejével még a nehezebben hozzáférhető területek sem jelentenek gondot, az IdealEyes szemkörnyékápolóval együtt alkalmazva pedig finoman radírozza és élénkíti a szem érzékeny területét. Az ageLOC LumiSpa IdealEyes és a szilikon csúcs külön-külön is megvásárolhatók, így könnyedén cserélheted az apró fejet, és megszakítás nélkül élvezheted a készülék előnyeit.

A használatkor illeszd az Accent fej hátoldalát a tengelyhez, és nyomd le kattanásig. Győződj meg róla, hogy a szilikon csúcs a helyére került – szükség esetén illeszd a szilikon csúcs hátoldalán lévő mintát az Accent fej hegyéhez, és nyomd lefelé.

Reggel és este vigyél fel az ageLOC LumiSpa IdealEyes szemkörnyékápolóból pár cseppet az érintett területekre – a szemöldök alatti tiszta bőrfelületre, a szarkalábakra hajlamos csücsökbe és a szemek alá – vagy az ujjad hegyére, éppen annyit, hogy ellepd a bőrfelületet. Közvetlenül szembe ne kerüljön! A legjobb eredményért masszírozd mindkét szem területét egyenként fél percen keresztül az ageLOC LumiSpa Accent fejjel, majd egy perc elteltével kapcsold ki a készüléket.

Bizonyított hatásai a szemkörnyékre

Az ageLOC LumiSpa készülék és IdealEyes szemkörnyékápoló rendszeres használatával csökkentheted a sötét karikák, a puffadtság, a szem alatti táskák és a fáradt bőr jelenlétét, emellett feszesíti és megemeli a szem alatti bőrt és a szemhéjat. Nem kell aggódnod a bőrtípusod miatt sem, hiszen minden bőrtípus számára alkalmas, ráadásul csökkenti az öregedés látható jeleit is!

És miért hidd el ezt jobban, mint egy egyszerű reklámszöveget? Az ageLOC LumiSpa Accent és IdealEyes kombinációjához társított eredmények egy független, professzionális in vivo felmérésből származnak, amelyben 12 héten keresztül 30, 25 és 65 év közötti nő vett részt. Az ageLOC LumiSpa IdealEyest felvitték a szem környékére, és azt az ageLOC LumiSpa Accenttel masszírozták szemenként napi kétszer fél percig.

A 12 hét elteltével a résztvevőknek kérdéseket tettek fel, a válaszok a következő eredményekhez vezettek:

80%-uk úgy érezte, hogy tekintete felfrissült vagy éberré vált.
77%-uk szerint a rendszer csökkentette a stressz és a fáradtság látható jeleit a szem körül.
80%-uk szerint a szem feletti bőr és a szemhéj simábbá vált a rendszer használatát követően.

Óvintézkedések

A használat során kerüld ki a szemhéjadat, ugyanis ott jóval vékonyabb a bőr, a készítmény könnyen a szembe kerülhet. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne hatna erre a területre is a páros: minden pislogásnál elősegíted ugyanis, hogy a környező területekről lefelé is jusson a krémből. Ügyelj arra is, hogy a szemkörnyékápolót ne a szilikon csúcsra, hanem egyenesen az érintett bőrfelületre vagy az ujjad hegyére vidd fel, így érheted el a legjobb eredményt.

Az ageLOC LumiSpa IdealEyes-t kifejezetten az ageLOC LumiSpa Accenttel való együttes használatra fejlesztették ki, és szinte kipárnázza a bőrt a szilikon csúccsal való érintkezés közben, így nem ajánlott más szemkörnyékápolóval használnod a készüléket. Mind a készüléket, mind a szemkörnyékápolót csak a szem környékén tesztelték, így ne használd tested más részein se.

A tubus körülbelül egy hónapos használatra elegendő, a szilikoncsúcsot pedig érdemes három havonta cserélni. A használat után a fejet és a szilikon csúcsot arcmosó kendővel tudod tisztítani.

Ez eddig tetszik? Próbáld ki ezeket is!

ageLOC LumiSpa Activating Cleansers : Miután óvatosan eltávolítottad a sminket a szemedről és a szádról a Waterproof Makeup Remover vízálló sminklemosóval, próbáld ki a LumiSpát! A Nu Skin kettős hatású bőrápolási rendszere át fogja alakítani a mindennapos rutinodat, és nap mint nap egészséges bőrrel ragyoghatsz majd. Az ageLOC LumiSpa alapos tisztítást tesz lehetővé csupán két perc alatt, mely friss érzetet kölcsönöz arcbőrödnek, felfedve ezáltal annak ragyogó és fiatalos megjelenését.

Bővebb információért látogass el a Nu Skin Facebook és Instagram oldalára, és nézz körül a webshopban is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: Ne legyél erőszakos és követelőző - október 20.

Napi horoszkóp: Ne legyél erőszakos és követelőző - október 20.

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!