Festett hajra: hogyan lehet egészséges, gyönyörű festett színed?

Hirdetés

2022. február 8.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Festett hajad az utóbbi időben száraz, fénytelen és töredezett? Ennek oka a festékben lévő vegyi anyagok káros hatása, amelyek meggyengíthetik a hajrostok szerkezetét és sérülékeny, száraz hajszálakat eredményezhetnek. Aggodalomra azonban semmi ok: fürtjeid újra egészségesek lehetnek, csupán néhány szuper hajápolóra van szükséged!

Minden festett hajnak jár az extra törődés
Minden festett hajnak jár az extra törődés

A hajfestéknek hála ma már bárki számára elérhető a vágyott hajszín, függetlenül attól, milyen tónussal áldott meg a természet. A hajfestékek vegyi anyagai azonban porózussá tehetik és meggyengíthetik a hajrostok szerkezetét, a külső káros hatások, mint a hajformázó eszközök napi használata, a kemény víz, az UV-sugárzás vagy éppen a gyakori fésülés pedig csak ronthatja a helyzetet. Éppen ezért fontos, hogy megfelelő minőségű és összetétellel rendelkező hajápolókat használj.

A Kérastase Chroma Absolu hajszerkezet erősítő termékcsaládja több kulcsfontosságú, hatékony, intenzíven ápoló savval gondoskodik a festett haj egészségéről. Az aminosav a hajkéregbe kerülve regenerál, a borkősav csökkenti az oxidatív stressz mértékét, és védelmet biztosít a külső károsodásokkal szemben. A tejsav kíméletesen tisztítja és lezárja a hajfelszínt, így csökkenti a szöszösödést és fokozza annak ragyogását.

Vedd fel a harcot a fakó hajfürtök ellen!

Mit és miért próbálj ki?

A Kérastase Chroma Absolu készítményei teljes körű hajápolást biztosítanak, legyen szó szalonkezelésről vagy otthoni ápolásról. Próbáld ki...

  • ... a hidratáló hatású Bain Chroma Respect színvédő hajfürdőt,
  • ... a Bain Riche Chroma Respect tápláló hatású színvédő hajfürdőt,
  • ... a porozitáscsökkentő Fondant Cica Chroma erősítő kondicionálót,
  • ... a Masque Chroma Filler intenzív porozitáscsökkentő, hajrostfeltöltő pakolást,
  • ... a Soin Acide Chroma Gloss hajfelszínerősítő és fényfokozó hajápolót,
  • ... a Maque Vert Chroma Neutralisant tökéletes sötétbarna színeredményt biztosító árnyaló pakolását a szőkítési alap nem kívánt vörös pigmentjeinek semlegesítéséhez,
  • ... a Sérum Chroma Thermique szöszösödésgátló, antioxidáns hatású, hővédő szérumát!

A Kérastase-nagykövetek kedvenc termékei

Masque Vert Chroma Neutralisant

Szilágyi Szilvi: „Az utóbbi hónapokban intenzíven formáztam a hajam, így a hővédelem prioritássá vált számomra. A Kérastase Chroma Absolu Sérum Chroma Thermique hővédőben a szöszösödésgátló és antioxidáns hatása mellett szeretem, hogy nemcsak védi, de fel is tölti, és ragyogó fényt ad a hajamnak. A Masque Vert Chroma Neutralisant pedig segít, hogy a sötétbarna hajszínem hosszantartóan egységes maradjon, anélkül, hogy nem kívánt vörös pigmentek jelennének meg benne. Hab a tortán, hogy a csomagolás az egyik kedvenc színemben tündököl.”

Soin Acide Chroma Gloss

Nagy Vivi: „A szőke hajam miatt én inkább a Kérastase Blond Absolu termékcsaládot használom. Azonban volt lehetőségem kipróbálni a Chroma Absolu termékeket, amikből a személyes kedvencem a Soin Acide Chroma Gloss. Amellett, hogy gyönyörű fényt ad, segít a szőke hajam ápolásában is.”

Bain Riche Chroma Respect

Debreczeni Dóra: „Mindegyik Chroma Absolu terméket nagyon szeretem, mert a sportolástól és a szőkítéstől igénybe vett hajam ápolja és táplálja. Az intenzívebb, erősebb táplálásért én a Bain Riche Chroma Respect hajfürdőt használom a mindennapokban. Számomra a legkedvesebb termék a Sérum Chroma Thermique lett, mert hajmosás után is ápolja és még fényesebbé teszi a hajam, az illata pedig napokig hosszantartóan érezhető.”

Sérum Chroma Thermique

Aryee Claudia Dedei: „A kedvenc termékem a Chroma Absolu termékcsaládból a Sérum Chroma Thermique. Könnyen ki lehet vele bontani a hajamat, gyönyörű fényt ad, és a hővédelem mellett nagyon szeretem, hogy szöszösödésgátló, ami az afrofrizurám tekintetében nálam hatalmas pluszpont!”

Mit mond a szakértő?

A Chroma Absolu intenzív ápoló savakat tartalmazó hajszerkezet-erősítő termékcsalád, minden festett hajtípusra alkalmazható. Az eredmény egy rendkívül fényes és ragyogó haj lesz. A Kérastase szalonszolgáltatások is bővültek a Chroma Absolu megjelenésével: A Fusio Dose egy festés utáni savas ápoló gyors szolgáltatás, amely akár öt mosásig is benne marad a hajban, tartós hidratálást és színhatást biztosítva. A Soin Acid Gloss kezelést akkor javasoljuk, ha vendégünknek szerkezeti regenerálást, illetve ragyogó fényfokozást szeretnénk elérni akár két perc alatt. A neutralizáló kezelés azon vendégeink számára megfelelő ajánlás, akik tökéletes barna színeredményt szeretnének, megakadályozva a festések közötti vörösödés kialakulását

– mondta Szabó Bea, a Fodor Szalon mesterfodrásza.

Amennyiben Te is szeretnéd kipróbálni a Kérastase Chroma Absolu szalonszolgáltatást, keresd a hozzád legközelebb eső Kérastase szalont a https://www.kerastase.com/hair-salon-locator/ weboldalon!

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez komoly? 16 milliós játékot kapott a kis Sarolta hercegnő, vissza kellett adnia

Ez komoly? 16 milliós játékot kapott a kis Sarolta hercegnő, vissza kellett adnia

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Tegyél jót a gyerekeknek egy ingyenes szavazattal: most 2,5 millió forintot kaphatnak! (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Milyen szín illik a lakásodba? A szakértők elárulják (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)

Túl sok inger ér egyszerre, és nem tudsz szünetet tartani? – Így vedd kezedbe az irányítást a szakértők szerint (x)