Gyorsan és kíméletesen tisztít: a micellás víznek a te polcodon is ott a helye!

Szponzorált tartalom

2019.december.18.

Bőrünk képzi a határt a testünk és a környezetünk között, emiatt minden nap rengeteg olyan hatás éri, amely negatívan befolyásolja az állapotát. Az arctisztítás soha nem volt még ennyire fontos, mint most, ezért most nemcsak azt szedtük össze, hogy milyen tényezők árthatnak a bőrödnek, hanem azt is eláruljuk, hogyan tarthatod tisztán igazán kíméletesen. Ráadásul most a Glamour és a Bioderma közös játékával szuper bőrápolókat is nyerhetsz!

Gyorsan és kíméletesen tisztít: a micellás víznek a te polcodon is ott a helye!
Fotó: Getty Images

A mindennapok során bőrödnek rengeteg hatást kell elviselnie. Nem csupán a hormonális változások és a stressz hat rá, hanem a nem megfelelő kozmetikai termékek vagy a rossz vízminőség is. És akkor még nem is beszéltünk a környezeti tényezőkről: például az UV-sugárzás, valamint a hőmérséklet változása is árthat a bőrödnek! Mostanában pedig újabb káros hatással bővült a lista, a levegő szennyezettségével.

Milyen szennyező anyagok találhatóak a levegőben? Gondolj például a cigarettafüstre, a porra vagy a kipufogógázra! Elméletileg a bőr alkalmazkodik a környezeti stresszhez, de manapság már erre nincs ideje… A szervezet nem tud a folyamatosan növekvő környezeti terhelés ellen védekezni, és elkezdődik a bőr érzékenységének ördögi köre.

Fotó: Bioderma

Hogy ezt elkerüld, meg kell akadályoznod azt, hogy a szennyező anyagok bejussanak a bőrödbe, mivel károsíthatják annak természetes védekezőképességét. Az arctisztítás ezért kiemelkedően fontos, hiszen csökkenti a negatív tényezők hatásait és megvédi a bőrödet attól, hogy érzékennyé váljon. A micellás vizek hatékony, de kíméletes tisztítást tesznek lehetővé. Nemcsak a sminkedtől szabadít meg egy micellás vizes vattakorong, hanem a bőröd felületén található szennyeződésektől, méreganyagoktól is!

Hazánkban az egyik legnépszerűbb micellás víz a Bioderma Sensibio H2O. Ez a termék többet nyújt egyszerű tisztításnál: hatékonyságot és toleranciát kompromisszumok nélkül, valamint hosszútávú megoldást a bőr természetes egyensúlyának fenntartására. Széles spektrumú tisztító, amelyet a kifejezetten érzékeny és intoleráns bőr mindennapi ápolásához fejlesztettek ki. Reggel és este nyugtatja és mélyen megtisztítja a bőrt még a legfinomabb apró szennyeződésektől is, anélkül, hogy károsítaná a bőr természetes védőrétegét.

Fotó: Bioderma

A Glamour és a Bioderma közös játékával most te is nyerhetsz egy Bioderma ajándékcsomagot! Csupán egy egyszerű kérdésre kell helyesen válaszolnod, és máris a tiéd lehet a Sensibio H2O és egy Hydrabio szérum is!
A nyereményjátékért kattints IDE!

Ez is érdekelhet

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Az okos az új szexi! Minden, amit a szapioszexualitásról tudnunk kell

Szépséghírek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

Ezek az alkoholos italok a legrosszabbak a bőrnek

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján

Ez a luxusmárka passzol hozzád a csillagjegyed alapján