Hailey Bieber hamarosan elindítja saját szépségápolási márkáját

2021.november.23.

Hailey Bieber nem csak a divatban, de az arcápolásban is igazi példaképe lett sokaknak. Gyönyörű bőre van, aminek titkát nagyon sokan szeretnék ellesni. Ez pedig most valóra is válhat, ugyanis nemrég bejelentette, hogy hamarosan megjelenik saját szépségápolási márkája. Kell ennél jobb hír mára?

Hailey Bieber hamarosan elindítja saját szépségápolási márkáját
Fotó: Instagram/haileybieber

Már nyáron elindultak a pletykák ezzel kapcsolatban, amikor Demi Lovato podcastjében a "4D with Demi Lovato"-ban mesélt izgatottan egy új üzleti vállalkozásról, amit már nagyon vár, hogy megoszthasson az emberekkel.

Hivatalosan pedig egy YouTube videóban jelentette be, ahol az egyik követője megkérdezte tőle, hogy mikor jelenik meg a "Rhode"? Kérdeznéd, hogy miért pont Rhode? Ez Hailey második neve, ami most már a márkája neve is lesz. A videóban pedig mosolyogva válaszolt, és elmondta, hogy már nagyon régóta dolgoznak rajta, de 2022-ben végre megjelenik majd, amit nagyon izgatottan vár már. Bár ez még nem biztos, de a pletykák szerint nagyon sokféle terméket kínál majd a márka, köztük illat, testápolás, fürdő termékek, haj és arcápolás, de akár még sminkeket is.

Elárulta, hogy már a pandémia legeleje óta foglalkoznak vele, tehát lassan 2 éve, hogy elkezdtek dolgozni rajta. Úgy érzi, hogy végre megtalálta azt, amit igazán szeret csinálni. Már egy ideje elkezdett foglalkozni a szépségápolással, ugyanis tavaly egy "szépségápolási iskolát" indítottak Dr Barbara Sturm bőrápolási tanácsadóval. Ami pedig igazán édes, hogy az elmúlt évben többször is beszélt arról, hogy férjével Justinal is sokat foglalkoznak a témával, ugyanis ő felnőttkori pattanásokkal küzd. Megosztotta velünk, hogy szoktak olyan estéket tartani, amikor mindketten feltesznek valamilyen maszkot, hogy kipróbálják őket. Hát nem édes?

Most már biztosan tudjuk, hogy mi lesz 2022 leginkább várt terméke. Addig is pedig várjuk a részleteket.

Ez is érdekelhet

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

Dizájner darabokkal a fenntartható magyar textiliparért

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan