Hajnövesztés mesterfokon

2015.szeptember.14.

A hajhullás sajnos rengeteg ember életét keseríti meg, és valljuk be, a legtöbb nő iszonyatosan fél attól, hogy nem lesz többé gyönyörű dús haja, mint egykor. Rengeteg fajta sampon, kondicionáló, és étrend létezik a hajhullás csökkentésére, de úgy tűnik egyik sem az igazi. Íme egy termékcsalád, mely használatával Te is könnyedén dús hajra tehetsz szert és búcsút inthetsz a hajhullással járó stressznek!

natalia vodianova
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

A Skin Research Laboratories tudományos szempontból közelíti meg a szépséget, hiszen a csúcstechnológiát ötvözi a megújító, létfontosságú peptidekkel, fehérjékkel, vitaminokkal és fiatalító összetevőkkel, hogy az eredmény magáért beszéljen!

A legújabb tudományos fejlesztésű anyagokat egy hatékony vivő rendszerrel kombinálva, a Skin Research Laboratories képes volt megalkotni egy rendkívül hatékony formulát, amelynek hatásos összetevői gondoskodnak a táplálásról, hidratálásról és védelemről, ezzel fokozva a haj ragyogását és rugalmasságát.

A neuHAIR egy gyengéd, biztonságos és hatékony kondicionáló, amely felpezsdíti, élénkíti a fejbőrt, ezáltal elősegíti, hogy a hajszálak külső megjelenése vastagabb, a hajkorona dúsabb hatású legyen.

De hogyan is működik?
•A polipeptidek tápanyagokat szállítanak a hajas fejbőrbe, megfiatalítva a haj külső megjelenését
• Az olyan alapvető tápanyag, mint a Biotin, elősegíti, hogy a haj egészséges legyen, míg a Panthenol táplálja a hajhagymákat, megakadályozza a haj kiszáradását, ezáltal fokozza a rugalmasságát
•Az édes mandula kivonat védi és simítja a hajszálakat, fokozva a hajkorona fényét
•A selyem aminosav, melyet az igazi selyem rostjai tartalmaznak, megköti a nedvességet a hajszálakban, puhává, mégis rugalmassá teszi azokat
A szérum használata nagyon egyszerű, így hát nem kell tartanod az órákig tartó pepecseléstől sem! Mindössze annyit kell tenned, hogy naponta egyszer, lefekvés előtt felviszel a hajtövedre 4 pumpálásnyi szérumot, 4 különböző helyre: egy pumpálás a fejtetőre, egy a fej hátsó részére és egy-egy a két oldalra, kicsit belemasszírozod, és még kiöblítened sem kell!


Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról