Hihetetlen sminkvideó! Heidi Klum megmutatja, hogy lesz egy negyvenes nőből ellenállhatatlan bombázó

2017.augusztus.24.

Te is tudod, hogy csak a sminkeléssel egyszerűen csodát lehet tenni a megjelenéssel.

Heidi Klum
Fotó: Getty Images

Ha ebben bármikor is kételkedtél volna, mert mondjuk neked nem sikerül két perc alatt hibátlan Barbie-babának festened magad, nos, akkor a Youtube-csatorna rengeteg tutorialsztárját figyelve biztosan felülbíráltad a nézeteidet. Az igazi profiknak nem igazán okoz gondot, hogy Jennifer Lopeznek sminkeljék magukat, habár a kiinduló ponton nemhogy JLo-ra nem hasonlítottak, de sokkal inkább Danny DeVitóra (igen, a fiúk között is egyre több lélegzetelállító sminkbajnok van, akiket mi nem felháborodva, hanem bizony irigykedve figyelünk, hajrá sárcok!).

Láttad már? Kendall Jenner 2 perces sminkvideója

A német topmodell Heidi Klum mindent elért a divatvilágban, amit csak elérni lehet. A szőkeség valóságos intézménnyé vált, és műsorvezetőként, modellként mindig elvárják tőle, hogy bombaformában legyen. A szépség nem is szokott csalódást okozni a vörös szőnyegen, ugyanakkor 44 évesen négygyerekes anyukaként bátran fel meri vállalni, hogy a reflektorfény és a valóság között már van különbség. Most például az America´s Got Talent című műsor zsűrizésére készülve mutatta meg, hogy miként is varázsolják kameraképessé a sminkesek, fodrászok.

Olvastad már? Álommeló fiúknak! Heidi Klum cicibronzosítója

A kezdőponttól a végsőig elég nagy átalakulásnak lehetünk szemtanúi, lenyűgöző videó, figyeld:

És nem ez az első ilyen videó, Heidi Klumnak kész kollekciója van ebből, mutatunk még pár lenyűgöző felgyorsított átalakulást:

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> 12 new acts competing to make it to the semifinals.... who is going to wow us tonight? Watch @agt at 8pm to find out! #AGT @lindahaymakeup @hairbylorenzomartin Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés, 2017. Aug 22., 15:03 PDT

Nem lehet abbahagyni, egész nap tudnánk nézni, ahogy megszépítik Heidit (igaz, ennél jobban már hova?)

data-instgrm-version="7" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> Another day ..... another look #128522; @projectrunway @lindahaymakeup @wendyiles_hair Heidi Klum (@heidiklum) által megosztott bejegyzés, 2017. Júl 12., 08:50 PDT

Ez is érdekelhet

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Honnan tudhatjuk, hogy jók vagyunk-e az ágyban?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói