A 76 éves Helen Mirren elárulta, mivel tartja karban szépségét. Ezt a filléres csodaszert Te is könnyen beszerezheted

2022.május.29.

A 76 éves, ma is sugárzó szépségű színésznő betekintést engedett szépségrutinjába.

Helen Mirren szépségtitkai
Helen Mirren szépségtitkai
Fotó: Getty Images

Imádom a ricinusolajat! Mindenhova azt kenem: nagyon vékony rétegben a hajamra, a körmeimre, de az arcomra is ezt használom – meséli a színésznő. – A ricinusolaj fantasztikus szer. Egy pici is elég belőle a hajra a ragyogáshoz és a szép tincsekhez, és nagyon jót tesz a szemöldöknek és a szempilláknak is.

Az egyszerűség jellemzi a színésznő sminkelési szokásait is

Egy jó szempillaspirál és egy szép rúzs bőven elég az alkalmi megjelenéshez. Ami igazán számít, az a szép arcbőr, a rendszeres edzés és az egészséges táplálkozás!

– fejti ki a színésznő. – Ha egyetlen tanácsot adhatnék a fiatalabb generációnak, akkor az az lenne, hogy nagyon figyeljetek rá, mit visztek be a szervezetetekbe, mert hosszú távon úgyis csak ez számít! Kérlek benneteket, ne dohányozzatok!

Helen gyengeségeiről is ugyanolyan őszintén vallott

Az az igazság, hogy mindennap próbálom rávenni magam az edzésre, de sajnos nagyon gyatra az önfegyelmem. És azt is el kell mondanom, hogy imádom a fánkot, meg néha jólesik egy ital. Semmit nem tagadok meg magamtól, mert azt vallom, hogy nyugodtan fogyasszunk mindent, de mértékkel tegyük!

A színésznő a People magazin 2022-es szépséggel foglalkozó különszámának címlapján szerepel, de elmondása szerint sosem tartotta magát különösebben szépnek:

- A legtöbben nem vagyunk szépek, de sokkal fontosabb, ami bennünk van, legbelül. Rengeteg olyan tulajdonságunk van, ami fontosabb, mint a szépség. Adjunk teret inkább ezeknek!

Via

Ez is érdekelhet

Reese Witherspoon szülinapijánál egyszerűen nincs menőbb

Reese Witherspoon szülinapijánál egyszerűen nincs menőbb

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói