Hialuronsav-kisokos: az arckezelés, ami nem csak az arcra, de a lélekre is jó hatással lehet (3. rész)

Szponzorált tartalom

2020.december.18.

Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyászt kérdeztük arról, hogy szerinte hatással lehet-e a hangulatunkra a kezelés.

Hialuronsav-kisokos: az arckezelés, ami nem csak az arcra, de a lélekre is jó hatással lehet (3. rész)
Fotó: Gettyimages.com

Korábban olvashattatok már nálunk a hialuronsavas kezelésről, aminek hatékonyságát és megbízhatóságát két nagyszerű esztétikai orvos segítségével támasztottuk alá (az első cikket itt, a második részt ide kattintva érhetitek el). Akkor elárultuk, hogy egy szuper gyors és fájdalommentes arckezelésről van szó, ami hosszú távú hatást eredményez, és visszaadja arcunk korábbi kisimultságát, teltségét.

Ugorjunk csak vissza a kiindulóponthoz!

Mi zajlik le egy páciens fejében, amikor szörfözni kezd az esztétikai orvosok oldalain? Milyen gondolatok fogalmazódnak meg, amikor tárcsázza a kiválasztott orvos számát? Nos, erre mondhatnánk azt is, hogy a probléma elsősorban nem is a külsőnk változásával, hanem az önbizalmunk csökkenésével, hangulatunk romlásával kezdődik.

Az utóbbi hónapokban jóval gyakrabban látjuk viszont magunkat a képernyőn, mint korábban, a bezártság és a stressz pedig könnyen nyomot hagy az amúgy kisimult, mosolygós arcon. A felborult bioritmus alvásproblémákhoz is vezethet, amiről a szem alatt sötétlő karikák tanúskodnak.

Jó lenne úgy gondolni minderre, mint múló, átmeneti állapotra, ám többségünknél sajnos ez sem válik be. A tükör előtt állva tapogatjuk a megváltozott arcunkat, szem alatti "táskákat", és amikor már az uborkapakolás sem segít, úrrá lesz rajtunk a kétségbeesés, rányomja a bélyegét a hangulatunkra, a kapcsolatainkra, a mindennapunk szerves részévé válik.

Amikor azt kezdi érezni egy nő, hogy már nem elég az otthoni krémezés és a kozmetikai kezelés, és többre lenne szükség, akkor jön el az injekciós kezelések ideje – árulta el Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász. – A hialuronsavas kezelés esetében az a reálisan elvárható hatás, hogy önmagunk szebb változatát, jobb arcát lássuk viszont. Tehát nem kell félni, a jövő héten is mindenkit meg fog ismerni a fodrásza és a férje. Általában a környezet nem tudja megfogalmazni, mi változott, egyszerűen csak azt látják, hogy jobb passzban vagy, kipihentnek látszol. Összességében jobb összképet ad egy ilyen kezelés, anélkül, hogy bármi művi hatást keltene.

Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász
Dr. Beleznay Gyöngyike bőrgyógyász
Fotó: Juvederm

A doktornő szerint a kezelés nagyban hozzájárul az önbizalom erősödéséhez is:
"Azt látjuk, hogy a kezelés után a páciens jobban érzi magát, jobb a kedve, és az emberek is érzik, hogy jobb a kisugárzása, a hangulata" – tette hozzá a szakember.

Dr. Beleznay Gyöngyike kiemelte, hogy a művi látványtól nem kell félnünk, hiszen a hialuronsav természetes anyag, és a kezelésekkel nem az a cél, hogy drasztikus változást eredményezzünk. "Egy megfelelő szépérzékkel bíró, empatikus orvos nem javasol olyat, ami előnytelen a pácienseknek. Arra törekszünk, hogy harmonikus eredményt érjünk el" – magyarázta Dr. Beleznay Gyöngyike.

Kiváncsi vagy a kezelésre, annak további részleteire? Akkor IDE kattintva megtudhatsz többet is!

Készült az Allergan Aesthetics an AbbVie Company támogatásával.

Ez is érdekelhet

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

Leighton Meester volt a Gossip Girl legnagyobb stílusikonja

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

Heti horoszkóp: ne tűrd el, hogy visszaéljenek a bizalmaddal - december 6-12.

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet