Igen: kézzel készült, fenntartható és vegán sminkecsetekkel jön a Lush

2019.június.5.

Régóta tudjuk, hogy a Lush olyan márka, amely tényleg figyel a környezetére, úgy állítja elő a fantasztikus és kényeztető termékeit, hogy a legkevésbé terheljék vele a környezetet, elutasítják az állatkísérleteket, és a kézzel készített termékeket helyezik előtérbe.

A környezetvédelem világnapján szenzációs hírrel rukkolt elő a márka, ami nemrég belépett a sminkpiacra is. Nem elég, hogy az alapszemléletüket átültették az alapozók, rúzsok, highlighterek világába is, de hogy teljesen kiszolgálják fenntartható sminkelés híveit, immár egy teljes ecsetkészlettel egészítették ki a Lush make-up vonalát.

Kedvenc fotónk a Lush sminkecsetkollekciójáról szóló sajtóanyagából:

A márka sminkecsetei kézzel készülnek egy patinás családi vállalkozásban Angliában. A vegán, fenntartható forrásból származó, lebomló illetve újrahasznosítható alapanyagokból készült kollekció különösen gondos tervezés eredménye.

"A Lush sminkkollekciójának minden darabja az első lépéstől az utolsóig tudatos tervezés eredménye. Természetesen a sminkecsetek sem jelentenek kivételt. Kiváló minőségű, vegán anyagokból készültek, melyek csodálatosan néznek ki és garantálják, hogy a vásárlók sokáig használhatják majd a terméket. Büszkék vagyunk rá, hogy az utántölthető rúzstartó után ismét egy előremutató, értékes ötlettel sikerült előállnunk. Ezek a termékek jelentik a Lush sminkkollekciójának jövőjét." - mondta Kayley Thomas, a Lush vezető sminkkészítője.

A 13 darabból álló sminkecsetkészletben az alapozóecsettől, a satírozóecseten át a tusecsetig tényleg mindenféle eszközt megtalálsz, amivel tökéletesen megvalósíthatod a kedvenc sminkedet. A készlet darabjait külön-külön, vagy akár egyben, egy praktikus vászontokba csomagolva is megvásárolhatod! A sminkecsetek kaphatók a Lush online boltjában.

Ez is érdekelhet

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére