Így készítsd el a legmenőbb partisminket, hogy te legyél az éjszaka királynője

2019.november.15.

A NYX Professional Makeup karácsonyi Love Lust Disco kollekcióját a '70-es évek diszkóinak magával ragadó underground hangulata és bulijai inspirálták. Aki ebből a kollekcióból válogat, biztosan talál kedvére valót, ugyanis a termékek sokszínűsége nem csak az extravagáns sminkimádók igényinek felelnek meg.

Ha imádod a glittereket, a ragyogást és nem utolsó sorban a bulikat, akkor ezek közül a termékek közül bátran válogathatsz:

1. LOVE LUST DISCO METALLIC LIQUID LINER - 3.199 Ft

Varázsolj ragyogó tekintetet a limitált kiadású Love Lust Disco Metallic Liquid Linerrel. A három szikrázó – szürke, ezüst és rose gold – árnyalatban elérhető ragyogó szemhéjtus keretezi és kiemeli szemhéjadat szuper metálos színeivel az ultra-glam tekintetért nappal vagy éjszaka egyaránt.

2. LOVE LUST DISCO SUEDE MATTE LIP KIT - 3.499 Ft

Öltöztesd ajkaidat bársonyos színekbe az új, limitált kiadású Love Lust Disco Suede Matte Lip Kittel. Hat különböző színű szettből választhatsz, amit a hírhedt éjszakák inspiráltak. Az érzéki szettek tartalmaznak egy Suede Matte Lipsticket és a tökéletes párját, egy Suede Matte Lip Linert. Kontúrozd, színezd be és rétegezd a színt az igazán szexi hatás érdekében!

3. LOVE LUST DISCO GLITTER GOALS LIQUID LIPSTICK - 4.999 Ft

Adj glitteres csókokat a Love Lust Disco Glitter Goals Liquid Lipstickkel. Ez az ajakrúzs trió megfelelő választás a csillogás szerelmeseinek, amely felvitel közben metálos hatású, majd néhány cuppantás után glitteressé válik.

4. LOVE LUST DISCO ILLUMINATING PUFF - 5.499 Ft

A limitált kiadású Love Lust Disco Body Illuminating Puff a mi különleges diszkógömbünk! Puha, cuki és robbanásig van töltve a sokszínű ragyogással. Ez a test puff mindig készen áll a bevetésre, néhány érintés a nyakon, dekoltázson vagy karokon és a ragyogó csillámok olyan érzést adnak, mintha táncolnánk.

5. LOVE LUST DISCO FOIL PLAY CREAM PALETTE - 5.499 Ft

Elegáns és elképesztően vibráló. A limitált kiadású Love Lust Disco Foil Play Cream Paletta átadja a glam rock érzést. A csillámló arany és vöröses árnyalatoktól, a parázsló lila és zöld árnyalatokig, mindegyik vibráló szett hat őrülten csillogó színt tartalmaz, amelyek krémes tapintásúak és könnyedén eldolgozhatóak.

6. LOVE LUST DISCO HIGHLIGHT PALETTE - 6.999 Ft

Ragyogj akár egy diszkógömb a Love Lust Disco Highlight Palettával. Ez a limitált kiadású paletta öt új, csillogó színt tartalmaz a földöntúli ragyogás eléréséhez.

7. LOVE LUST DISCO SHADOW PALETTE - 6.999 Ft

Fel akarod pörgetni egy kicsit a sminkedet? Lendülj bele a limitált kiadású Love Lust Disco Shadow Palettákkal! Három, a '70-es évek csillogása által inspirált paletta, egyenként 10 bársonyos és szuper pigmentált árnyalattal, metálos és matt hatással.

8. LOVE LUST DISCO FILLER INSTINCT VAULT - 6.499 Ft

Varázsold teltebbé ajkaidat a limitált kiadású Love Lust Disco Filler Instinct Vaulttal. Ez a különleges szett hat ajaklakkot tartalmaz — ragyogóan áttetsző, szikrázó és krémes hatású árnyalatok — amiktől ajkaid nagyobbnak és egyenletesebbnek tűnnek, lenyűgözve ezzel mindenkit.

9. LOVE LUST DISCO SLIP TEASE FULL COLOR LIP LACQUER VAULT - 8.999 Ft

Feltűnés? Akarom!! Amikor a rúzsokról van szó, nem is szeretnék mást. A tucatnyi intenzív, krémes színt tartalmazó, limitált kiadású Love Lust Disco Slip Tease Full Color Lip Lacquer Vault beindítja az ajakpartyt a pigmentgazdag fényével.

10. LOVE LUST DISCO GLITTER VAULT - 9.999 Ft

Mi aztán komolyan vesszük a csillámokat. A diszkógömb inspirálta a limitált kiadású Love Lust Disco Glitter Vault szettet, öt különböző színű Face & Body Glittert és egy utazóbarát méretű, E-vitaminnal gazdagított Glitter Primert tartalmaz, ami rögzíti és a helyükön tartja a csillámokat.

11. LOVE LUST DISCO GREATEST HITS LIP ADVENT CALENDAR - 16. 999 Ft

Érezd Magad Te is a slágerlisták sztárjának a limitált kiadású Love Lust Disco Greatest Hits Lip Adventi Kalendáriummal. Hangolódj rá az ünnepekre és a bulikra a 24 közönség kedvenc ajaktermékünkkel megtöltött gigantikus adventi válogatásunkkal.

Ez is érdekelhet

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

Dőlnek a szextabuk: „Megtörtént velem az elképzelhetetlen”

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról