Ez a 2020-as évek legnagyobb hajtrendje! Mutatjuk, hogyan készítsd el magadnak

A buborékfonatok nosztalgiája legnagyobb örömünkre visszatért, hogy átvegye tőlünk a jól megérdemelt 'az évtized hajtrendje' díját!

Így készítsd el magadnak az évtized legnagyobb hajtrendjét / Fotó: HBO
Így készítsd el magadnak az évtized legnagyobb hajtrendjét / Fotó: HBO

Az Eufória második évada továbbra is vagányabbnál vagányabb stíluspillanatokat produkál. Cassie (Sydney Sweeney) a harmadik epizódban minden reggel hajnalban kel, hogy megszállottan tökéletesre csinosítsa magát és egy alkalommal ő is ahhoz a frizurához fordul, amit már számtalan stílusikon viselt korábban. Ha pedig Te is szeretnéd megtudni, hogyan tudod elkészíteni magadnak a 2020-as évek legnagyobb hajtrendjét, a legjobb helyen jársz!

A buborékfonatokról egyszerűen nem tudjuk levenni a szemünket: a Cassie által viselt buborékfonatos lófarok 2021-ben már Pryanka Choprán és Doja Caten is lenyűgözött bennünket.

Pryanka Chopra a 2021-es BAFTA-díjátadón
Fotó: Gettyimages.com
Doja Cat fellépése a 2021-es Grammy-díjátadón
Fotó: Gettyimages.com

Talán a buborékfonat trükkös stílusnak tűnhet elsőre, ám a látszat ellenére meglehetősen könnyű elkészíteni.

Így készíts magadnak buborékfonatos copfot:

  1. Kösd fel a hajad lófarokba. Engedd szabadon az arcodat keretező rövidebb tincseidet és babahajakat a lazább hatás érdekében, vagy tűzd el őket, ha letisztultabb megjelenésre vágysz.
  2. Köss egy újabb hajgumit a copfodra egy pár centivel lejjebb... és már látni is fogod, mennyire egyszerű és nagyszerű frizura ez!
  3. Lazítsd meg az ujjaiddal a két hajgumi közé eső részt, hogy még inkább buborék formája legyen.
  4. Ismételd meg újra ugyanezt egy pár centiméterrel lejjebb, majd haladj tovább a copfod aljáig tetszés szerint annyi buborékot formázva, amennyit szeretnél.
  5. A modern megjelenés érdekében az utolsó buborék után hagyj pár centit szabadon lógni a hajadból, és már kész is vagy!

Ez a frizura nemcsak stílusos és kifinomult, ráadásul rendkívül gyorsan el lehet vele készülni! Csupán egy adag hajgumira lesz szükséged.

Ha pedig téged is hozzánk hasonlóan lenyűgöznek ezek a buborékok és szeretnéd még extrémebb módokon alkalmazni őket, íme egy kis inspiráció: Gigi Hadidhoz hasonlóan az arcodat keretező babafonatokba is rendezheted őket, vagy éppen több copfot is kipróbálhatsz, hogy olyan egyedi eredményt érj el, mint Olivia Rodrigo.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő