Így készül egy esküvői smink - Második rész

2014.március.28.

Az áprilisi számunk "menyasszonyának", Lilynek a sminkjét azoknak ajánljuk, akik szeretik az erőteljesebb sminkeket. A fekete szín is viselhető esküvőn, csak nem mindegy hogyan!

Papp Gabriella, a MAC hazai sminkese segítségével most te is elkészítheted otthon a GLAMOUR áprilisi beauty anyagának sminkjeit a cég termékeivel! Mutattuk már Kinga sminkjét, most következik a Lilyé.

Ezekre lesz szükséged:
1. Oil Control Lotion
2. Pro Longwear Paint Pot
3. Fluidline (Blacktrack)
4. Eye Shadow (Carbon)
5. Kohl Power Eye Pencil (Feline)
6. False Lashes
7. Matchmaster SPF 15 Foundation
8. Pro Longwear Concealer
9. Eye Brows (Lingering)
10. Prep + Prime Transparent Finishing Powder
11. Pro Longwear Blush (Stay By Me)
12. 7 Lash
13. Prep + Prime Lip
14. Lipstick (Please Me)
Plusz tipp: 266 Small Angle Brush és Pro Eye Makeup Remover


Lily először a bőrtípusának megfelelő hidratálókrémet kapott, ez esetben a hidratáló MAC Oil Control Lotion kontrollálta a bőr kifényesedését. Gabi szemhéjbázisnak most a MAC Pro Longwear Paint Potját használta a sötét szín intenzivitásának megőrzésére. A felfelé kunkorodó cicás tusvonalat a MAC egyik legnépszerűbb termékének Blacktrack feketéjével húzta meg határozottan, szorosan a szempillák tövéhez kifelé haladva, majd az alsó szempillasor feléig menve, melytől Lily szemei rögtön nyitottabbá váltak. A Fluidline gél formulájának köszönhetően kiválóan lehet satírozni is, ezért a mozgó szemhéjra is ez került, duplán bebiztosítva az utra fekete színt. Erre került rá MAC Carbon Eye Shadow, majd az alsó vonalat hangsúlyozva mutatósan csak félig húzta ki a vízvonalat a MAC Kohl Power Eye Pencil Feline árnyalatával, így a fotókon sokkal lehengerlőbb hatást ért el. A MAC Matchmaster Alapozó technológiájának és a MAC Pro Longwear Conccealer erősségének kombinációjával lett Lily bőre tökéletesen egyenletes és matt hatású. MAC Lingering Eye Brows emelte ki ez alkalommal is a szemöldököt és ismét a MAC Prep + Prime Transparent Finishing Powder fixálta az eddigi folyamatokat. Gabi az erőteljes szemek mellé visszafogott pirosítót választott a Pro Longwear Blush Stay By Me személyében, majd a már korábban felvitt False Lashes szempillaspirálra erősített rá a MAC 7 Lash soros műszempillájával, hogy a nagy feketeségben véletlenül se vesszenek el azok a szép kis pillák. Az ajkakra a cukorka rózsaszín Please Me-re keresztelt rúzs került, amivel Lily egy élő babává változott a díszletben.

MAC TIPP: A legtöbb nőnek gondot okoz a tusvonal használatánál, hogy mindkét oldal tökéletesen egyforma legyen, és sajnos általában addig vastagítgatjuk a vonalakat, amíg hajlamosak vagyunk feladni az egész történetet. Gabriella olyan frappáns ötletet osztott meg velünk, ami ennek most örökre véget vet! Vegyél magadhoz egy zsebkendőt, tegyél rá egy cseppnyi MAC Pro Eye Makeup Removert és mártsd bele a MAC 266 Small Angle Brush Ecsetedbe. Ezzel a kis trükkel ki tudod élesíteni a húzott vonalakat, illetve azonnal le tudod kapni a felesleget, nem kell fültisztítóval maszatolnod! Persze ez csak akkor működik, ha a sminkelést a szemeddel kezded és nem a már kész alkotásba nyúlsz bele.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Horoszkóp

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Ma kerüld a drámázást - Egymondatos horoszkóp: május 18. kedd

Monitor

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod

9 új könyv májusban, amit hiba lenne kihagynod