Így lehet napsütötte, aranybarna bőröd extragyorsan! Imádni fogod!

2018.május.23.

Csak a hófehér bőrűek értik igazán milyen érzés az, amikor egy hosszú nyaralás után is ugyanolyan világító bőrrel térnek vissza, mint ahogyan elindultak, hiába a trópusi tengerpart és a szikrázó napsütés. Ha te is ezt a tábort erősíted, vagy egyszerűen nem vagy egy napozós típus, esetleg érzékeny bőröd miatt elképzelhetetlen számodra, hogy hosszabb időre kimerészkedj a napra, ezt a megoldást érdemes kipróbálnod! Ezek a tippek segítségedre lehetnek!

Válassz kedvedre
Az önbarnítók között is találsz számtalan különböző típusú terméket, ezért a legfontosabb lépés, hogy kiválaszd azt, amelyik igényeidnek a legmegfelelőbb. Ha inkább fokozatosan barnulnál szerezz be egy barnító testápolót vagy olajat, amit minden nap használhatsz, akárcsak egy normál testápolót. Ha viszont azonnali eredményt szeretnél, válaszd az egylépéses készítményeket, melyek egy éjszaka vagy néhány óra leforgása alatt akár 3-4 árnyalattal sötétebb tónust biztosítanak.

Soha többé nem felejted el a napvédőt, ha meglátod Caitlyn Jenner égési sérülését!

Soha többé nem felejted el a napvédőt, ha meglátod Caitlyn Jenner égési sérülését!

Készítsd fel bőröd

Bármelyik típust is válaszd, fontos, hogy használatuk előtt előkészítsd bőröd. Egy alapos radírozás elengedhetetlen, hogy a végeredmény foltmentes legyen, az extra száraz részeket ugyancsak érdemes vékonyan hidratálni az egyenletes szín érdekében.

Ne feledd az apró részleteket sem
Bár a fokozatosan barnító testápolóknál kisebb rá az esély, hogy foltos leszel, mégis nem árt odafigyelni az olyan területekre, mint a tenyér pereme, a könyök vagy a sarkak. Itt ugyanis a bőr barázdái mélyebbek, ezért hajlamos jobban "megülni" a termék, ami utána jóval sötétebb, sokszor koszos hatást kelthet. Ahhoz, hogy ezt elkerüld, bizonyosodj meg róla, hogy mindent alaposan eldolgoztál és mindenképpen moss kezet barnítás után!

Szánj rá egy kis időt
A barnító készítményeknek mindenképpen szükségük van egy kis időre, amíg kifejtik hatásukat, épp ezért fontos, hogy ne közvetlenül felvitelük után fogj bele egy izzasztó edzésbe vagy állj neki hajat mosni, hanem várj legalább 15 percet. A legjobb, ha fürdés után, lefekvés előtt kened fel, így egészen biztosan zavartalanul barnulhatsz az éjszaka folyamán és reggel aranyló bőrrel ébredsz majd!

Kocsis Korinna mindent elárult nyári ruhatáráról!

Kocsis Korinna mindent elárult nyári ruhatáráról!

Egy kis frissítés nem árt
Mint minden színező kozmetikum, az önbarnítók is előbb-utóbb elkezdenek lekopni és eljön az ideje, hogy egy friss réteget vigyél fel belőle. Ilyenkor a legjobb, ha veszel egy hosszú fürdőt, hogy fellazítsd a meglévő barnítót, majd egy testradírral vagy radírozó kesztyűvel átdörzsölöd a bőröd. Ha ezzel megvagy, alapos törölközés után már viheted is fel a friss réteget! Meglátod, igazi felüdülés!

Ezeket a termékeket imádni fogod:

1. Glow Oil barnító szárazolaj THE CHEMISTRY BRAND 8900 Ft/100 ml (89 Ft/1 ml)
2. Derma Spa Summer Revived önbarnító testápoló DOVE 1999 Ft/200 ml (9,99 Ft/1 ml)
3. Önbarnító testápoló normál tónusú bőrre NIVEA 1789 Ft/400 ml (4,47 Ft 1 ml)
4. Önbarnító hab (Light/Medium) BONDI SANDS bondisands.eu
5. Photoderm Autobronzante barnító spray BIODERMA 4080 Ft/150 ml (27,2 Ft/1 ml)
6. Deluxe önbarnító hab (Medium) LOVING TAN lovingtan.com
Ez is érdekelhet

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

Szerezd be már most kedvezményesen a karácsonyi ajándékokat a 2022-es GLAMOUR-napokon!

G-Életstílus

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

8 dolog, amit csak azután értesz meg, ha már összetört a szíved

Monitor

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról

21 megható fotó Erzsébet királynőről és fiáról, III. Károly királyról