Illés Fanni, Lilu és Malek Andi gyönyörű, természetes bőrrel álltak modellt

2015.augusztus.11.

A sztárfotós, Éder Krisztián különleges fotósorozat készített Liluról, Malek Andiról és Illés Fanni paralimpikon-szépségkirálynőről. A három magyar híresség egy őszi szépségkampány során natúr sminkben és retusálás nélkül mutatja meg magát annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet arra, a valódi szépség a lélekből fakad.

Az elmúlt években egyre több hazai sztár vállalja fel retusálás nélkül készült, apróbb bőrhibákat is felfedő fotóit a saját közösségi oldalain, az azonban, hogy egy kozmetikai cég így kampányoljon, korántsem megszokott. Éder Krisztián egy őszi szépségkampány fotózásán ezúttal három különböző karakterű, ám a maga szakmájában rendkívül sikeres és elismert hírességet kapott lencsevégre natúr sminkben. A New Yorkba készülő fotósnak ez az utolsó nagy munkája indulás előtt.

"Korábban készítettem már olyan sorozatot, amelyben híres magyar nőket fotóztam természetesen – sminkes, fodrász és stylist nélkül - ezzel egy valóban meghitt és őszinte hangulatot teremtve. A kozmetikai termékek kampányai alapvetően a tökéletes szépség sztereotípiáját követik, ez a fotózás épp azért különleges, mert a bőrhibákat is felvállalva mutatja meg a természetes szépséget. Szuper, hogy van olyan kozmetikai márka, amelyik ezt bevállalja, és pont azzal tűnik ki, amit a többiek eltakarnak" – mondta el a sztárfotós.

Illés Fanni a riói olimpiára készülve úszóedzéssel kezdi a reggeljeit: "Több mint 10 éve rendszeresen sportolok. A szoros időbeosztásom miatt kevés időm marad szépítkezni, de még ha ki is sminkelem magam, akkor is lefolyik rólam minden már a medencébe ugráskor" – kezdte nevetve a sportoló. "Sosem voltam a sok smink híve, ezért kifejezetten örülök az FS kozmetikai termékcsalád kampányának, amely a természetes szépségre épít. Mivel lábak nélkül és hét ujjal születtem, sokáig azt gondoltam, egy életre el van rontva a szépségem, a lelkem mélyén azonban mindig is kíváncsi voltam rá, lesz-e majd olyan ember, aki meglátja a bennem rejlő értékeket" – árulta el Illés Fanni, aki nemcsak karrierjében és szerelmi életében szuper sikeres, de tavaly szépségkirálynőnek is megválasztották a Miss Colours Kerekesszékes szépségversenyen. A GLAMOUR Women of the Year 2015-ös legjobb sportolójelöltje kalandos életéről személyesen, és teljesen őszintén mesél blogjában oldalunkon.

A három gyönyörű híresség most a nők természetes, lélekből fakadó szépségét hangsúlyozó őszi beauty kampányhoz kapcsolódva állt a New Yorkba készülő Éder Krisztián kamerái elé, ahol először mutatták meg arcukat minimális sminkben a nagyközönség számára.

Ez is érdekelhet

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Meztelenruha a Buckingham-palotában? Úgy tűnik, ez a nap is eljött

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói