Ilyen Drew Barrymore smink nélkül és tökéletes sminkben

2018.július.9.

Ha csak egy picit is otthon vagy a YouTube beauty világában, akkor a több, mint 10 millió feliratkozóval büszkélkedő Nikkie de Jager-ről, ismertebb nevén NikkieTutorials-ról egészen biztosan hallottál már.

Nikkie legendássá vált "The Power of Make-up" azaz a "Smink ereje" kihívása pedig futótűzként terjedt az emberek körében. A kihívás lényege, hogy az arc egyik felét természetes, smink-nélküli mivoltában, a másik felét viszont látványosan kisminkelve, egy teljesen felturbózott verzióban láthatjuk. Mondanunk se kell, a különbség minden esetben elég drasztikus.

De hogyan kerül a képbe Drew Barrymore? Elmondása szerint régóta nagy rajongója a youtubernek, ráadásul saját sminkmárkája a Flower Beauty népszerűsítésére aligha találhatott volna jobb alkalmat.

„Egyszerűen imádom őt és azok, akik a szépségiparban tevékenykednek jól tudják, hogy Nikkie a beauty világ rocksztárja. Az, hogy lehetőségem volt elkészíteni vele ezt a videót, az hihetetlenül menő! Három napot töltöttünk együtt és szinte azonnal megtaláltuk a közös hangot. Biztosra mondhatom, hogy ez egy csodás barátság kezdete. Nagyon örülök, hogy megismerhettem Nikkie-t és alig várom, hogy még többet tanulhassak tőle!” - mondta Drew

A színésznő egyébként sosem rejtette véka alá, hogyan is néz ki smink nélkül. Instagram oldalán rendszeresen oszt meg magáról kora reggeli vagy éppen edzés utáni fotókat és videókat, amit természetesen rajongói is nagyra értékelnek. De azt azért be kell látnunk, hogy egy igényesen elkészített smink sokszor csodákra képes!

Láttad már Drew Barrymore szupercuki kislányait?

Láttad már Drew Barrymore szupercuki kislányait?

A videót itt nézheted meg!

Te mit szólsz a végeredményhez? Szerintünk elképesztő!

Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói