Ingyenes wifivel kedveskedik a DM a vásárlóknak

2016.február.1.

A dm a drogériák piacán egyedülálló módon új szolgáltatással kedveskedik vásárlóinak februártól: a drogéria valamennyi üzletében ingyenes internetelérés áll a boltba betérők rendelkezésére, hogy segítse a vásárlókat az információszerzésben. A free wifit egy órán át használhatják a boltokban a vásárlók.

A drogériahálózat hetven üzletében a tavalyi év végétől érhető el az ingyenes internet, az idei évtől pedig a drogéria valamennyi üzletére kiterjesztette a lehetőséget. Így miközben a vásárlók a kosarukat töltögetik, bármikor csatlakozhatnak a világhálóhoz, hogy ügyeiket intézzék, vagy akár a termékekről tájékozódhassanak, de a mobiljukkal a vásárlók akár azonnal belelapozhatnak a dm kiadványaiba is. A drogéria folyamatosan monitorozza a rendszert annak érdekében, hogy a tényleges felhasználói szokások alapján szükség szerint továbbfejlesszék azt.

A dm sokat tesz azért, hogy minél jobban megismerje vásárlóit, azok igényeit, s minél több kapcsolatot ápoljon velük. Az internet és a közösségi média szerves részei a mindennapjainknak, ezért is fontos, hogy a dm kövesse az aktuális trendeket, és azokon a felületeken legyen jelen, ahol a vásárlói is.

A vásárlók szeretnek biztosra menni, a termékekről előzetesen az internetről minél több információt beszerezni, s tudatosan dönteni. A dm üzleteiben több szolgáltatás is a vásárlók kényelmét szolgálja: a dm üzleteket nagyítóval ellátott bevásárlókocsikkal szerelte fel a vállalat, a legtöbb boltban szájápolási center segít kiválasztani a vásárlónak leginkább megfelelő terméket, új értékesítési elemekkel forgalmazza a boltokban a dm az eddig is meglévő gyógyszereket, a dm-ben a vásárlók használhatják a L'Oreal Makeup genius applikációt is.

A minőség, a széles választék, a változatos kedvezmények, a drogéria társadalmi célú kezdeményezései és az active beauty törzsvásárlói program egyre több vásárlót vonzanak az dm üzleteibe, ahol az ár-érték arányban kiemelkedő dm saját márkás termékek is elérhetőek a tudatos vásárlók számára.

Ez is érdekelhet

 A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

A Wednesday letaszította a trónjáról a Stranger Things 4. évadát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói