Ismerd meg a Dove Önbizalom Programját

2020.október.28.

A Dove-nál hiszünk abban, hogy egyetlen fiatalt sem szabad visszatartani attól, hogy kibontakoztassa képességeit. Azonban a szépséggel kapcsolatos sztereotípiák hatással vannak rájuk - az alacsony önbizalom és a megjelenéssel kapcsolatos frusztrációk pedig megakadályozhatják a fiatal lányokat és fiúkat abban, hogy a legjobbat hozzák ki önmagukból. Ezek a szorongások hatást gyakorolhatnak egészségükre, baráti kapcsolataikra, és akár iskolai teljesítményükre is.

A már itthon is elérhető Dove Önbizalom Program 2004-ben indult el. A felnőtt nők mellett már a felnövő generáció számára is elérhető egy hatalmas edukációs csomag, melyet hazai és külföldi szakértőkkel együtt alkotott meg a cég. Az izgalmas témákat (például cikizés, zaklatás, vagy a média és az ideálképek hatása) feldolgozó forrásanyagok bárki számára ingyenesen letölthetők a Dove weboldaláról \ (http://www.dove.com/onbizalom ). Önkéntes tanáraik közvetlenül az érintett célcsoporthoz szólva, az iskolákba juttatják el a programot és edukálják a jövő generációját. Workshopok keretein belül a felső tagozatos diákok számára pszichológus, egészségügyi és médiaszakértők a márka nagyköveteivel karöltve mutatják be a Dove videóit, esettanulmányait
és adnak szakmai tanácsokat.

Október 19-től november 30-ig a boltok polcain országosan megtalálhatók limitált csomagolású Dove termékeink, a Rossmann üzleteiben pedig a díszdobozos kiadás, melynek meg vásárlásával nyereményjátékban is részt lehet venni.

Csatlakozz te is a Dove szuper kezdeményezéséhez, segíts egy fiatalnak az egészséges önbizalom építésében!

Ez is érdekelhet

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

GlamDrop: Környezetbarát bőrápolás, természetes barnulás és spa élmény vár

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Monitor

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak

A maszk alatt: híres hollywoodi szörnyek, és akik a maszk alatt voltak