Ismerd meg a Nailland termékeit

2013.december.16.

A Nailland létrehozásakor célként fogalmaztuk meg olyan világviszonylatban ismert és rajongott márkák Magyarországon történő forgalmazását, amelyek eddig nem voltak elérhetőek az itthoni közönségnek. Szerettük volna lehetővé tenni, hogy hozzánk betérve bármikor a Tiétek lehessen álmaitok China Glaze, Barry M, Models Own, A-England, Flormar, Golden Rose vagy Seche Vite lakkja.

Mi megpróbálunk mindent és minél gyorsabban elhozni Nektek, innentől csak Rajtatok múlik, hogy kiválasszátok a Nektek legjobban tetsző árnyalatokat.

China Glaze
A China Glaze több mint 13 éve látja el kiváló minőségű és divatos körömlakkokkal a világ nőit, ezáltal vált napjaink egyik legismertebb és legnépszerűbb márkájává. Évente több, a legújabb trendeket követő limitált kollekció kiadásával garantálják, hogy mindenki ki tudja fejezni körmeivel a saját stílusát. Gyakran megújuló kínálatukkal, körömápolási termékeik széles választékával és a termékeikben megtalálható egyedi összetevővel, a kaolinnal törekednek arra, hogy a körmök erősebbé, szebbé és hosszabbá, a körömágy ápoltabbá, a körömlakk pedig fényesebbé és tartósabbá váljon.

A lakkok nem tartalmaznak dibutil-ftalátot, toluolt és formaldehidet, így rendeltetésszerű használat mellett nem károsak az egészségre.

Seche Vite
Az 1991-ben alapított Seche Inc.-et a legendásan híres Seche Vite Dry Fast Top Coat gyorsszárító fedőlakkal azonosítják a legtöbben. A cég ismerte fel először, hogy egy tökéletes manikűrhöz elengedhetetlen egy olyan fedőlakk használata, amely felgyorsítja a száradási időt, fényesebbé teszi és páncélként védelmezi a káros környezeti hatásoktól a kész lakkozást, így növelve annak élettartamát.

Több mint 20 év elteltével még mindig a Seche Vite Dry Fast Top Coat-ot tartják a legtökéletesebb gyorsszárító fedőlakknak. A cég fő profilja – a kéz-, köröm- és lábápolás – mellett ma már színes körömlakkok gyártásával is törekszik a létező leginnovatívabb megoldások beillesztésére a nők körömápolási rutinjába.

Barry M
A Barry M az Egyesült Királyság első számú dekorkozmetikai márkája. Az 1982-ben Barry Mero által alapított cég sminktermékei és körömlakkjai egyre szélesebb színskálájával és megfizethető áraival vált hiánypótlóvá a divatot szorosan követni kívánó brit nők körében.

A márka a mai napig megőrizte töretlen népszerűségét, amely leginkább trendalkotó szellemiségüknek és termékeik sokszínűségének köszönhető.

A-England
Az A-England Adina Bodana valóra vált álma. A körmeit vízfestékkel pingáló kislány felnőtté érve létrehozta napjaink egyik legnépszerűbb független (indie) körömlakkmárkáját, amely gyönyörű és egyedi színeivel és az árnyalatokat inspiráló mitikus történetek hihetetlen harmóniájával világszerte meghódította a romantikára és szépségre éhező női szíveket. Adina körömlakkjait viselni nem csak öröm, de kiváltság is, az összetartozás jelképe, amely álomszerű varázsával hoz boldogságot viselőjének hétköznapi életébe.

Flormar
Az 1970-ben Milánóban alapított Flormar pár évvel később Törökországban indult el az egyik legszínesebb dekorkozmetikai termékekkel rendelkező céggé válás útján.

A leginkább körömlakkjairól ismert márka világszerte népszerűvé vált azon jellemző tulajdonságával, hogy mindenki megtalálhatja termékeik között a számára legtökéletesebb árnyalatokat. Legyen az körömlakk vagy pirosító, rúzs vagy szemhéjfesték, a hatalmas színválaszték, a megfizethető árak és a kiváló minőség a világ minden táján meggyőző érvként szolgál.

A cég kreatívjai szezonról-szezonra igyekeznek a trendek előtt járni és minél hamarabb elérhetővé tenni a legdivatosabb és leginnovatívabb termékeket az önmagát kifejezni vágyó nő számára.

Golden Rose
A Golden Rose Cosmetics termékei a török cég létrejöttének 30. évében már több mint 80 országban kaphatóak. Népszerűségét legfőképp alacsony árainak és kiváló minőségének köszönheti. Körömlakkjaik között megtalálhatjuk a legalapvetőbb és a legmerészebb igényeket kielégítő termékeket is, legyen az francia manikűr, pasztell vagy neon, glitter, csillámos vagy krém finis.

A cég nagy hangsúlyt fektet arra, hogy mindenki számára kedvező áron tegyék elérhetővé a legújabb és legkülönlegesebb effekt körömlakkokat, így válnak körömlakkjaik egyre szélesebb körben ikonikus termékekké.

www.nailland.hu
www.facebook.com/www.nailland.hu

Ez is érdekelhet

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Már csak márciusig kell várni a Chanel új táskájára

Szépséghírek

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

10+1 elképesztő Eufória-smink, amiről nem tudjuk levenni a szemünket

G-Szex

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács

Így lesz sokkal hosszabb a szex - 13 útmutató tanács