Katy Perry-t tényleg senki nem ismeri fel új szőke fürtjeivel

2017.február.22.

Bár most nagy divat a rosegold, úgy tűnik Katy Perry már is kinőtte ezt a trendet, ugyanis januárban újra hajszínt váltott, még hozzá egy szőkés-narancsos árnyalatra. A csavar az egészben pedig, hogy úgy tűnik, a fekete után senki sem ismeri fel az énekesnőt a nagy átalakulás miatt.

Nem is értjük miért, ugyanis ő az a sztár, akinek minden szín megfordult már a haján, ha nem is teljes festéssel, de néhány melírcsíkkal biztosan. Lila, pink, padlizsán, piros, zöld, kék, vörös, szőke és az ikonikus fekete, mind szerepel a repertoárban. A 2017-es megújulás jegyében ő a metamorfózis nagykövete!

Eredeti fakó barna haját már 15 éves kora óta festi, hajkoronája mégis mindig ragyog. Mostanság viszonylag visszafogott volt a külseje, így nem csoda, hogy az újévben 180 fokos fordulatot vett. Csak találgathatunk, hogy van e köze Orlando Bloom kiszőküléséhez és a tökéletes páros megalkotásához, vagy csak szimplán vágyott Katy egy drasztikus megújulásra.

Szerencsére gyorsan véget ért a narancs-szőke korszak, ugyanis most már egy jeges szőke árnyalattal debütált az instagramon. Be kell valljuk, azért nyugalomra ad okot, hogy nem maradt meg ez a sarki fodrászos szín, hanem visszaváltott egy sikkes, szexi és hamvas irányba.

Soha nem lehet tudni, mikor fog kikerülni a következő fotó, ahol az énekesnőnek lila vagy pink vagy kék vagy zöld vagy… bármilyen más színű is a haja. Amíg várunk az újabb transzformációra, nézzétek meg Katy Perry nagy átalakulásait. Ti számítotok változásra a közeljövőben?

Közben vadonatúj dalához is megérkezett a videoklip, itt mozgásban is megfigyelheted a platinaszőke tincseket, sőt még rózsaszínű árnyalattal is:

Ez is érdekelhet

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

„A megcsalásnál még a legfurcsább erotikus játékszer is jobb hatással van a szexre”

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói