Kendall Jenner új szenzációs munkája

2014.november.17.

Hatalmas volt ez az év Kendall Jenner számára. Februárban a Marc Jacobs show-s kifutós debütálását követte a Chanel, majd a Givenchy kampány. A reality sztárból topmodellé vált Kendall idén minden fontos eseményen megjelent a cannes-i filmfesztiváltól a Met gáláig. Most pedig elérkezett az idő az első komoly szépségkampányhoz is.

Kendall Jenner Instagramján jelentette be a nagyhírt, hogy nem kisebb beauty márka nagykövete lesz, mint az Estée Lauder. A fiatal modell természetesen rendkívül izgatott új munkája miatt, és alig várja, hogy mindenki szemügyre vehesse az új kampányt.

Az Estée Lauder elnöke, Jane Hertzmark Hudis így nyilatkozott az együttműködésről: "A kifutók, a szórakoztatás és közösségi média világának összekötésében Kendall élvonalban jár. Ő az a fajta modern szépség, aki egy teljesen új generációt képvisel. Azokat a nőket, akik a nap 24 órájában a saját szabályaik szerint élik, belélegzik és megosztják vizuálisan imponáló módon a szépséggel, a divattal és az életükkel kapcsolatos híreket". Majd így folytatta: "Ő a tökéletes instalány, és izgatottan várjuk, hogy személyét, hangját, energiáját és a közösségi médiában felmutatott rendkívüli befolyását kihasználva bemutassuk az Estée Lauder márkát fiatal nők millióinak szerte a világon".

Kendall Jenner nem is lehetne boldogabb, és első szóló beauty kampányáról a következőket mondta: "Őszintén, egy valóra vált álom számomra, hogy egy ilyen ikonikus márkát képviselhetek. Párizsban voltam épp, amikor kiderült, de mindeddig titokban kellett tartanom. Annyira örülök, végre megoszthatom mindenkivel a hírt, és ezennel hivatalosan is az Estée Lauder márkához tartozhatok".

Az Estée Lauder oldalán máris megtalálod Kendall kedvenc termékeit a márkától, szemezgess kedvedre.

Ez is érdekelhet

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

Ilyen látványos kabátot már rég viselt Katalin hercegné

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?