Kylie Jenner szája felrobbantja az internetet

2015.április.24.

Senki sem mondta, hogy könnyű dolog jól kinézni. Kérdezd csak azt a több száz lányt, akik elszántan részt vettek a #KylieJennerLipChallenge kihívásban.

Kylie Jenner szája felrobbantja az internetet
Fotó: Instagram

Te is azt szeretnéd, hogy olyan szép és telt ajkaid legyenek, mint a legfiatalabb Jenner lánynak? Akkor nem kell mást tenned, mint fogsz egy kisszájú poharat, ráhelyezed az ajkaidra és erőteljesen szívod a levegőt a szádon keresztül. A vákuumnak köszönhetően az ajkak megduzzadnak, és voilá! Máris olyan dús a szád, mint a valóságshow-sztárnak.

Csak épp, hogy miután hét elején útjára indult a Kylie ajakmásolás, szinte ezzel egy időben egy másik hashtag is felütötte a fejét, a #KylieJennerChallengeGoneWrong, azaz a félresikerült Kylie Jenner kihívás.

Ha rákeresel Instagramon vagy Twitteren az utóbbi hashtagre akkor készülj fel, hogy igencsak megrázó fotókba fogsz ütközni. A fiatal lányok kisebesedett, véraláfutásos ajkaktól egészen felszakadt szájakig terjedő traumás sérüléseket voltak képesek önmaguknak okozni a szépség jegyében. Sőt, egyes hírek szerint néhányan kórházba is kerültek sebesüléseik súlyossága miatt.

Persze, nem telt sok időbe, és a trend eljutott Kylie Jenner fülébe is, aki Twitteren üzenet a rajongóinak: "Nem azért vagyok itt, hogy arra sarkalljam a fiatal lányokat, hogy úgy akarjanak kinézni, mint én. Arra szeretném őket bíztatni, hogy hozzám hasonlóan ÖNMAGUK legyenek, és ne féljenek kísérletezni a megjelenésükkel" – írta a Keeping Up with the Kardashians sztár.

Kylie Jenner gyönyörű ajkairól már régóta azt rebesgetik, hogy plasztikai beavatkozásoknak köszönhetően ilyen teltek, azonban a 17 éves sztár ezt folyamatosan tagadja, és tartja magát ahhoz a kijelentéséhez, hogy kizárólag sminkkel éri el a dús hatást.

Ez is érdekelhet

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

5 tipp, hogy ősszel is motivált legyél

G-Test

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

Az apácák körében tényleg gyakoribb a mellrák?

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!