Lélekmelengető fürdőtippek, amiket ki kell próbálnod

2022.március.7.

Ha változás áll be az életedben, különösen csábító, hogy elrejtőzz egy kicsit a világ elől és befészkeld magad az ágyadba párnák közé. Ez remek választás, de van, ami ennél is jobb: a lélektisztító fürdő. Mi is lehetne nyugtatóbb egy kád forró víznél, fürdés közben pedig igyál bort vagy olvass egy jó könyvet, egy kis kikapcsolódás sosem árt. Ha pedig feldobod a fürdővized néhány varázslatos dologgal, igazi rituáléban lesz részed.

Íme négy tipp, amit mindenképp próbálj ki.

Hints virágszirmokat a vízbe

Először is, szerezz egy-két szál vörös rózsát, bontsd szét a szirmokat és hintsd a vízbe. Alternatív megoldásként szárított rózsaszirmokat is használhatsz. A virágszirmok látványa és illata sokkal meghittebbé fogja tenni a fürdőzést.

Helyezz kristályokat a kád szélére

Szerezz be néhány kristályt a fürdődhöz. A legjobb, ha rózsakvarcot választasz, ami a feltétel nélküli szeretet kristálya. A kristályokat a kád szélére tedd – fontos, hogy jelen esetben nem klasszikus fürdőkristályokról van szó, hanem pozitív energiákat adó díszítőelemekről.

Keverj illóolajos oldatot

Fürdés közben adj a vízhez két nagy marok fürdősót. A legjobb választás a tengeri só, a himalája só vagy az epsom só. Ezután keverj össze öt csepp rózsaolajat három csepp tömjén illóolajjal, majd tedd félre. Mivel ezek az olajok ilyen formában égő érzést okozhatnak a bőrnek, el kell keverni őket egy másik olajfélével, például mandulaolajjal.

Merülj bele a vízbe

Világítsd meg a fürdőszobát néhány gyertyával, és miután a szirmok, a kristályok és az illóolajok is a helyükre kerültek, itt az ideje, hogy belemerülj a varázslatos fürdőbe. Ha nem szeretnél csendben relaxálni, kapcsold be a kedvenc zenédet és élvezd a kényeztető fürdőt.

Ez is érdekelhet

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

Jobb, ha sietsz, ezek a filmek ugyanis hamarosan kikerülnek a Netflix kínálatából

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő