Levágatnád a hajad? Előbb ezt olvasd el!

2014.április.28.

Van abban valami perverz érzés, amikor egy hosszú hajú nő elgondolkodik azon, hogy akár fiúsan rövidre vágatja a haját. Ez azonban gondolati szinten rendben van, de a végső elhatározás mindig komoly gondolatmenet előzze meg.

A barátnőidtől is mindig ezt kérded: biztos jól fog állni?
Ne tőlük kérdezd meg, hanem a fodrászodtól. (Szerencse, ha a fodrászod a barátnőd vagy barátod is egyben.) Egy külső szemlélő okosabb válasszal tud ugyanis szolgálni. Kérd meg, hogy mutasson képeket arról, hogy milyen fazonok jöhetnek szóba, aztán gondolkozz tovább.

Mi legyen a frufrummal és festessem a hajam is be?
Itt kezd el bonyolódni a történet. Előbb legyen meg a fazon, ami tetszik, vágasd le, szokd meg, és aztán játszatsz hosszabb és rövidebb frufrukkal és színeztetheted is a frizurád.

Ez a fazon az én hajamból is megvalósítható?
Beyoncé belőtt hajjal ébred és hidd el, rengeteged dolgoznak azért, hogy az ő göndör fürtjeiből például édes hullámok legyenek. A legjobb, ha tisztában vagy a hajtípusoddal, de ha nem, kérd ki szakértő véleményét. Vékonyszálú a hajad? Esetleg durva tapintású? Göndörödik? Számtalan tényező befolyásolhatja a végeredményt.

Én is be tudom majd állítani úgy, ahogy a fodrászom?
EZ jó kérdés, de ennél van egy még jobb. Ha felmerült ez benned, akkor biztos, hogy van kedved ezzel az egésszel foglalkozni? Ha még le sem vágattad, de már azért aggódsz, hogy sok időd veszi el styling, akkor még egészen biztosan nem készültél fel, vagy rossz fazon felé kacsingatsz.

Elég nőiesnek érzem majd magam?
Butaságnak tűnhet, hogy valaki ettől teszi függővé a nőiességét, de bizony vannak lányok, akik nem érzik jól maguk, csak ha tekergethetik a hosszú tincseiket. Ez rendben is van. Tehát, mielőtt elmész a fodrászodhoz, kérdezd meg magadtól. Most szexinek érzem magam? Megijeszt a gondolat, hogy rövidre vágassam a hajam? Ha mindkettőre igen a válasz, akkor lehet, hogy csak egy minimális fazonváltásra, vagy egy szimpla beszárításra vágysz.


Ez is érdekelhet

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Harry herceg és Meghan Markle komoly lépésre szánta el magát

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói