London Fashion Week exkluzív: A Todd Lynn bemutatón jártunk

2013.február.18.

A GLAMOUR New York után most Londont célozta meg: szépségrovat-szerkesztőnk, Marosfalvi Réka a divathéten tartózkodik, és folyamatosan küldi a legfrissebb információkat a backstage-ből. Tartsatok velünk!

Eláruljuk, hogyan készítheted el a Todd Lynn show frizuráját
Eláruljuk, hogyan készítheted el a Todd Lynn show frizuráját
Fotó: Fotó: PuzzlePix/RexFeatures

Izgatottan vártunk ezt a showt is, de leginkább azt, hogy bejuthassunk a backstagebe! A Toni@Guy HairMeetWardrobe jóvoltából ez sikerült is és láthattuk hogyan készültek a csodás frizurák, a sminkek és a manikűr is!

Láthattuk, hogyan dolgozik Mark Hampton, a Toni&Guy Hair Meet Wardrobe nagykövete és ugyancsak a backstage-ben sürgölődött Friedman Péter, a Toni&Guy magyarországi szakértője is.

Exkluzív galériénk a londoni divathétről - kattints érte!

A haj
Mark elmonda, hogy ez a hajviselet egyszerre elegáns és laza. "Sokkal inkább olyan, mint egy divat vagy beauty editorial frizurája, mint egy olyan amit a catwalkban szoktatok látni." Elkészítese sem nagy ördöngősség, négy kulcsfontosságú terméket használt a "mester": az ujjait, egy hajszárítót és két Toni&Guy terméket.

A két termék
Mark a Toni&Guy Preparation Volumennövelő hajhabjával kezdte a stylingolást. Törölközőszáraz hajra az ujjai segítségével jó bőven vitt fel a habból, amit utána megszárítottak, hogy dús, kócos hatása legyen a hajnak.

A két terméked te is megveheted! A Toni&Guy Classic Közepes tartású hajlakk 2790 Ft, a Preparation Volumennövelő hajhab pedig 2790 Ft

Friedmann Péter azt is elárulta nekünk, hogy Mark azt kérte, a fent említett folyamatot négyszer ismételjek még. Miután ez kész volt, alul összefogták a hajat egy nagyon laza, légies lófarokba. Végül az egészet azzal a Toni&Guy Classic hajlakkjával rögzítették, amit mi is nagyon szeretünk. Ez a lakk egész napos tartás bizosít, de csak közepes tartású így nem nehezíti el a frizurát, viszont dúsabb hatást is kölcsönöz.

A két terméked te is megveheted! A Toni&Guy Classic Közepes tartású hajlakk 2790 Ft, a Preparation Volumennövelő hajhab pedig 2790 Ft!

A backstage-ben sürgölődött Friedman Péter, a Toni&Guy magyarországi szakértője is

A backstage után alig vártuk, hogy a dübörgő zene és a tolongó emberek között megláthassuk a kész frizurákat és végre jobban szemügyre vehessük a ruhákat is! Nem csalódtunk, hiszen volt itt minden: csipke, pliszé és szőrme is. Alig várjuk, hogy mi vár ránk ma!

Kövessétek Mark Hamptont is a Twitteren, hogy elsőként értesüljetek az újdonságokról, és kövessetek minket az Instagramon, mert sok exkluzív fotóval várunk titeket, keressétek GLAMOUR Hungary-t!

Ez is érdekelhet

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

Diana hercegnő élete legszexibb ruhájában leckéztette meg Károly herceget, miután az bejelentette hűtlenségét

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő