Magyar sminkessel dobott piacra exkluzív kollekciót az INGLOT!

Véger Fibi neve már sokaknak ismerősen csenghet, hiszen számtalan kampányban, magazinban és egyéb nagy volumenű produkcióban láthattuk már munkáit.

A hasonló együttműködések, bár még hazánkban igencsak gyerekcipőben járnak, mégis a sminkrajongók rendkívül izgatottan csaptak le a kollekció darabjaira. A Véger Fibi x INGLOT "must-have" összeállítás 7+1 szuper termékből áll, melyet már Te is beszerezhetsz! De vajon hogyan jött létre ez a szuper együttműködés? Véger Fibi elmeséli mi zajlott a színfalak mögött.


Kinek az ötlete volt a kollekció? Hogyan zajlott a közös munka?

Az Inglot Magyarország tulajdonosa, Pap Sára keresett meg az exkluzív kollekció ötletével. Nagyon boldog vagyok, hogy a márka teljes mértékben szabad kezet biztosított a saját kollekcióm megalkotására, és egy jól felépített kampánnyal támogatták a piacravezetést. A kollekcióhoz tartozó képet barátom és kollégám, Zsólyomi Norbert készítette, ami külön öröm volt számomra, hiszen a kamerája előtt igazán önmagam lehettem. Az INGLOT segítségével elkészült életem első reklámfilmje is, ahol én voltam a főszereplő. Fantasztikus érzés volt visszanézni, hiszen mindig a háttérben dolgozom azért, hogy mások szépek legyenek a képernyőn. Talán a legnagyobb meglepetés akkor ért, amikor az Arena Mall-ban egy óriásplakáton találkoztam szembe önmagammal.

Mi alapján választottad ki a kollekciódban szereplő termékeket? Mi inspirált?

A kollekció darabjai az én ízlésemet tükrözik és a színek kiválasztásánál az aktuális trendeket figyelembevéve állítottam össze a palettámat. A célom végig az volt, hogy olyan alapkészletet válogassak össze, amivel mindenki könnyedén boldogul és jól kombinálható legyen minden alkalomra. Fontosnak tartom, hogy ne csak egy bőr- vagy arctípus tudja használni ezeket a színeket és textúrákat, hanem kortól és hajszíntől függetlenül több típusnak is jól álljanak.
A kollekció összeállításának másik fő szempontja pedig az volt, hogy napszaktól függetlenül akár hétköznapi, akár alkalmi megjelenést is tudjon kölcsönözni ezekkel a termékekkel a felhasználó.

Új sminkecsetet szeretnél? Ezekkel jársz a legjobban

Új sminkecsetet szeretnél? Ezekkel jársz a legjobban

Melyek azok a termékek, amik különösen fontos helyet foglalnak el a szívedben?

A legjobban talán az AMC Matt szájkontúrceruza (23) tetszett, mert pillanatok alatt pontosan és precízen lehet szép ajkakat készíteni vele. Emellett szerintem leegyszerűsíti a szájfestést, hiszen egy mozdulattal tudjuk elérni a tökéletes formát. A színei is gyönyörűek és a tartóssága is kiváló. A másik nagy kedvencem az AMC szemöldökformázó gél (15), amivel, ha ügyes vagy, a klasszikus megjelenéstől a díváig bármit tudsz varázsolni magadnak. Ezen felül, ami teljesen lenyűgözött az a Coverup & Highlight Duo korrektor és illuminátor. Nagyon könnyű használni, szerintem minden neszesszer alapdarabja.

A kollekció tagjait keresd az Inglot üzletekben és az inglot.hu oldalon!

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját