Megérkezett a r.e.m. beauty! Íme minden, amit tudnod kell Ariana Grande sminkmárkájáról!

2021.november.16.

God is a Woman, Thank u, next, Rain on me és még sorolhatnánk Ariana Grande ikonikussá vált dalait. Ariana számtalanszor megmutatta már színészi tehetségét, folyamatosan rekordokat dönt énekesnőként, mentor a The Voice tehetségkutatóban és már több saját parfümje is megjelent. De ez nem minden, hiszen érkezik a saját sminkmárkája, a r.e.m. beauty! Íme minden, amit tudnod kell róla!

Megérkezett a r.e.m. beauty! Íme minden, amit tudnod kell Ariana Grande sminkmárkájáról!
Fotó: r.e.m. beauty

„Annyira ideges voltam már csak a szépségiparhoz való csatlakozás gondolatától is, hiszen elképesztően sok csodás ember van ott. Nem akartam csak úgy beleugrani valamibe, mert az népszerűnek számít. Hitelesnek kellett lennie számomra és fontos volt, hogy szenvedélyből vágjak bele.” – magyarázta Ariana.

A kezdetek

Ariana felvette a kapcsolatot a Forma nevű vállalattal, akikhez többek között a Morphe és Emma Chamberlain Bad Habit nevű bőrápolási márkája is tartozik.

„Azt javasolták, hogy kísérletezgessünk, játsszunk néhány termékkel és azonnal feltűnt, hogy wow, ezek a formulák igazán különlegesek. Hazamentem aznap este és lett egy konkrét elképzelésem a saját márkámról és végül pontosan olyan lett, amilyennek akkor éjszaka megálmodtam.”

Bár úgy hangzik, mint egy igazi tündérmese, a termékek tökéletesítése több mint két évbe telt.

„Nagyon büszke vagyok minden termékre, amit megalkottunk. Rengeteg időt töltöttem a laborban és csodálatos művészekkel, tudósokkal dolgoztam együtt, hogy eljussunk oda, ahova szerettünk volna. Biztosra mentünk, hogy minden formula vegán, állatbarát, kellemes illatú és hosszantartó legyen. Izgalmas a kezemben tartani a kész termékeket.” – mesélte.

Miért éppen r.e.m. beauty?

„Azért neveztem el így, mert úgy érzem a R.E.M. című dalom felöleli a zenei stílusom számomra legkedvesebb részeit. De ugyanakkor a r.e.m. az álmokra és a szemekre összpontosít, amik a fő történetmesélőink. Ők a legérzelmesebb kommunikátoraink. Olykor többet tudsz elmondani azzal, ahogy ránézel valakire, mint szavakkal tennéd.” – meséli Ari.

Lássunk néhányat a termékek közül!

Látogass el a márka weboldalára és nézd meg a teljes kollekciót!

Ez is érdekelhet

Így csökkentheted csomagjaid környezetterhelését a karácsonyi időszakban

Így csökkentheted csomagjaid környezetterhelését a karácsonyi időszakban

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

5 előjáték, ami szuperintenzív orgazmushoz vezet

Szépséghírek

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan

Menő a férfi manikűr? Harry Styles szerint biztosan