"Mert megérdemlem!" - Idén 50 éves a L'Oréal Paris ikonikus szlogenje! Fantasztikus podcast-sorozattal ünnepel a márka!

Ha hirtelen egy reklámszlogent kellene felidézz, kétségkívül ez lenne az első, ami eszedbe jutna. Az 1971-ben Ilon Specht 23 éves írónő által kitalált mondat ugyanis ma is ugyanolyan erősen visszhangzik. Az első reklámüzenet, amely az önbizalmat éltette. Egy olyan felhatalmazó üzenet, amely egyesíti a fogyasztókat a márka körül.

A podcast egyik vendége Kollai Boglárka jogász és László Krisztina, a beszélgetések moderátora.
Fotó: L`Oréal Paris

A L'Oréal Paris mindig is hitt benne, hogy minden nőnek, bárhol a világon, hozzá kell férnie megfizethető, minőségi szépségápolási termékekhez, amelyek lehetővé teszik számára, hogy higgyen saját értékeiben. Az idén 50. évfordulóját ünneplő "Mert megérdemlem!" szlogen ezúttal egy fantasztikus podcast-sorozatot indított útnak, melyet már te is meghallgathatsz.

A Mert megérdemlem című podcastban László Krisztina műsorvezető olyan inspiráló nőket mutat be, akik megküzdöttek a boldogságukért, megérdemlik, hogy ma kiegyensúlyozott, boldog életet éljenek. A négy epizódban olyan csodás emberek történetét ismerheted meg, mint Varga Judit jógaoktató, Kovács Katalin az Európai Bizottság alkalmazottja Brüsszelben, Gurics Krisztina szépség- és aromaterapeuta, valamint Kollai Boglárka jogász. Hidd el, ezt nem érdemes kihagynod!

A Mert megérdemlem című podcast bemutató eseményén első kézből ismerhettük meg a főszereplők elképesztően inspiráló történetét.
Fotó: L`Oréal Paris

Ez is érdekelhet

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

7 vicces tény Meghan Markle-ról, te mennyit tudtál belőlük?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább