Mi is a lézeres szőrtelenítés? Ezért lehet a legjobb megoldás a nők számára

Szponzorált tartalom

2020.október.1.

A szőrtelenítés problémája valamennyi nőt érinti, hiszen mindannyian hosszantartó, sima bőrfelületről álmodozunk. Ha te sem szeretnéd kitenni bőrödet a gyakori epillálásnak, borotválkozásnak vagy gyantázásnak, akkor ideje megismerkedned a lézeres szőrtelenítéssel!

Mi is a lézeres szőrtelenítés? Ezért lehet a legjobb megoldás a nők számára
Fotó: Bársony Orvos -sztétika

A szőrtelenítés általában nyáron szokott égető probléma lenni. A meleg évszakban bizony gyakrabban be kell időzíteni egy-egy szőrtelenítést, ami viszont kellemetlen következményekkel járhat, ha gyors eredményt szeretnénk, és igencsak megviselheti a bőrt. Ha előre szeretnél gondolkodni, akkor érdemes már most felállítanod egy stratégiát arra, hogyan szabadulj meg könnyen a kellemetlen szőrszálaktól hosszútávon.

Éppen ezért most megmutatjuk, milyen előnyökkel jár a lézeres szőrtelenítés.

Miért jó a lézeres szőrtelenítés?

Sokan egy kisebb felülettel, hónaljjal kezdik a kezelést, aztán folytatják a többi terület szőrtelenítésével
Fotó: Bársony Orvos-Esztétika

Hogyan működik?

A lézerrel kezelt szőrtüsző bizonyítottan nem termel többé szőrszálat! A kezelés során a lézer fényenergiája a szőrszál pigmentanyagában nyelődik el. A fényenergia átalakul hőenergiává, a hőt a szőrszál vezeti le a szőrtüszőhöz. Tehát a növekedési fázisban lévő szőrtüsző működése leáll.

Hány alkalomból áll a kezelés?

Lézeres szőrtelenítés esetében kezeléssorozatról beszélünk. A végleges eredmény eléréséhez legalább 6-8 alkalomra van szükséged. A pontos kezelésszám egyénenként és területenként változhat, mivel eltérő a szőrszálak sűrűsége az egyes testtájakon. A kezelések között eltelt idő a szőrszálak növekedési üteméhez igazodik. Két kezelés között általában minimum 8 hét telik el, ezalatt azon szőrszálak is növekedési fázisba lépnek, melyek az előző kezelés alatt nyugalmi állapotban voltak.

Fotó: Bársony Orvos-Esztétika

Nem mindegy, hova mész!

A lézeres szőrtelenítés orvos-esztétikai kezelés, melyhez nemcsak megfelelően hatékony, modern gépre, de orvosi háttérre, magas színvonalú, tapasztalt asszisztensi háttérre van szükség. Lézeres szőrtelenítésnek akkor nevezzük a kezelést, ha az orvosi lézerrel történik. Nem összekeverendő a kozmetikai IPL villanófényes technológiával, ami csak lelassítja a szőrnövekedést, de nem állítja meg.

A Bársony Orvos-Esztétika Magyarországon elsőként, több mint 20 éve végez lézeres szőrtelenítést. A munkatársak több mint fele már 10-20 éve dolgozik a Bársony csapatában, és több mint 60 000 elvégzett szőrtelenítő kezelés tapasztalatával rendelkeznek. Ez a kezelés a legnépszerűbb a páciensek körében. Ha egyszer kipróbáltad és megtapasztaltad az előnyeit, biztos, hogy nem keresel más szőrtelenítő eljárást! Sok páciens egy kisebb terület kezelésével kezdi (pl. hónalj), és amint saját maga is megtapasztalta a hatást, folytatja a többi terület szőrtelenítésével.

Nézd meg páciensük Dobos Evelin színésznő véleményét:

Lézeres szőrtelenítés szempontjából 100 százalékos megoldás nem létezik, de 90 plusz százalékos igen! A Bársony csapata erre törekszik, melyet úgy érhetnek el, hogy a kezelésspecifikus tulajdonságokat figyelembe veszik és alkalmazzák. Várnak szeretettel téged is a Bársony Orvos-Esztétikában Óbudán, Budán a MOM Park mellett és a Nyugati téri központban! További információt a www.barsony.hu oldalon találsz.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját