Miley Cyrus és Rita Ora is őrült szivárványszínű hajra váltott

2014.július.3.

Ki mondta, hogy a szivárványszínű haj halott? Miley Cyrus és Rita Ora biztosan nem így gondolják, ugyanis mindketten kísérleteztek ezzel a vidám frizurával az utóbbi időben.

miley cyrus
Fotó: Instagram

Miley Cyrus igaz, nem véglegesen váltott szivárványhajra, de a fotóról, amit Instagramra posztolt két (millió) cukiskodó kutyás kép között, azonnal megállapítható, hogy a megosztó popsztárnak valójában remekül állna ez a frizura.

Nem sokkal később viszont már egy fokkal tartósabb és egyszerűbb frizurát mutatott a szivárványszínű parókánál. Jól látható, hogy Miley kis kontya rózsaszínű árnyalatban tündököl, ami szerintünk igazán szuper választás lenne, de legutóbbi képei sajnos azt mutatják, hogy az énekesnő visszatért jól ismert szőke színéhez.

A szivárványklubba Rita Ora is csatlakozott, aki egy Én kicsi pónim-stílusú lófarkat debütált Instagram profilján azzal a felhívással, hogy "Kóstolj bele a szivárványba".

Nos, úgy tűnik, Rita frizurája sem volt hosszú életű, mondjuk ezt már abból is gondoltuk, hogy az angol popsztárnak jelenleg kifejezetten rövid a haja, tehát ez a hosszú lófarok sem lehetett más, mint póthaj. Mégis maradt a hosszú verziónál, ám Miley-hoz hasonlóan Rita Ora is végül a rózsaszínes, lilás ombrénál kötött ki a cukorkaszínek helyett.

Nem rég Demi Lovato elképesztő, csupán egy év alatti hajváltoztatásait idéztük fel, de Miley és Rita sem maradnak le túlságosan távol mögötte.

Te is kipróbálnád a popsztárok frizuráját? Mi sem egyszerűbb! Itt találsz több hasznos és könnyen lemosható tippet.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.