Mosolyogj Talia-ért!

2013.július.18.

Talia Castellano aki a YouTube-on vált híressé a sminktanácsaival, 13 évesen elhunyt.

Tavaly találkoztunk először Taliával a saját YouTube csatornáján keresztül. Akkor még erősen küzdött a rákja ellen azzal, hogy a lehető legtöbb örömmel vetette bele magát a sminkelésbe és segített minket a tanácsaival (egyébként Joy, azaz öröm volt a középső neve).
"A sminkelés az én parókám!" - mondta Talia, miközben megmutatta, hogyan kell tökéletesen felvinni a szemhéjpúdert és tanácsot adott, melyik MAC terméket érdemes megvenni, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból.

Talia még most is nagy inspiráció számunkra. Nem csak arra tanított meg minket, hogyan tartsuk tisztán az ecsetjeinket vagy, hogyan készítsünk magunknak olyan sminket, mint Nicki Minaj a klipjeiben, hanem arra is, hogyan mosolyogjunk a kétségbeejtő helyzetekben is. Talia nem csak, hogy képes volt mindig a legjobbat arcát mutatni és jókedvet csempészni a videóiba, de korához képest hatalmas életbölcsességgel is rendelkezett. Már a videóiban is elárulta, hogy rákos és csak hónapjai vannak hátra, amiről a rajongói – Talia nagy örömére - néha képesek voltak szinte teljesen elfeledkezni.

Ez többé már nem fair számomra. Még csak 13 éves vagyok. Igazán nem kellene ezt csinálnom. Még felnőtteknek se lenne szabad ezt csinálnia. Igazán igazságtalan, hogy gyerekek rákosak lehetnek. Nagyon nagy szívás.

Ha van valami, amit bátran kijelenthetünk Talia-ról az az, hogy a tiszteletbeli Covergirl-arc nem akarta, hogy a világ szépséghívei ma gyászoljanak. Azt akarta volna, hogy tegyünk fel egy gyönyörű sminket és tanuljuk meg, hogyan fessük ki magunkat, hogy úgy ragyogjunk, mint a napsugár. Azt akarta volna, hogy "tegyük fel a parókát" és mindegy, hogy mit próbálunk vele eltakarni, de érezzük jól magunkat. Szóval fel a fejjel és mosolyogjunk Talia-ért!

Ez is érdekelhet

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

A The Last of Us zombi-csókjelenete nem kell, de a nagybácsi-unokahúg szerelmi szál igen? Hogy is van ez?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói