Most akkor milyen is a haja színe?

2017.március.13.

Tényleg a hipertechnológia csodája vagy szimplán csak egy újabb őrület, mi sem tudjuk. A színváltós gyűrűktől, ami ugyebár a hangulatunkat hivatott mutatni, hőre változik, úgy, ahogy az a fantasztikus virágos, kaméleon rúzs is. Most azonban megérkezett a hőre változó haj, aminek előreláthatólag nagy sikere lesz.

Mi sem gondoltuk volna, hogy egyszer valaki kreálni fog egy ilyen hajművészeti alkotást. Joggal nevezhetjük így, ugyanis nem lehet könnyű egy olyan festékanyagot létrehozni, ami nem roncsolja a bőrt, a hajat és még multifunkciós, ugyanis a színek váltakozására is képes. Persze nem magától, mert a külső hőmérséklet az igazi irányadó. A kék és fehér közti színek olyan 15 °C körül aktiválódnak, míg a piros és a fekete közti színek 31°C-on.

A terv azonban az, hogy különböző színeket és ezzel együtt változó árnyalatokat dobhassanak a piacra. A festék úgy működik, hogy egy komplex szén-alapú molekulát használnak, ami a hőmérséklet változás hatására egy reverzíbilis reakcióba lép önmagával, aminek köszönhetően a haj színe megváltozik.

Bár már felröppentek a hírek, hogy további kutatásokba szeretné belevetni magát a feltaláló, Lauren Bowker, de elsősorban most egy olyan klienst keresnek, akikkel karöltve a polcokra emelhetik ezeket a meghökkentő, forradalmi termékeket. Azonban még mindig kísérleteznek az alapanyagok terén, de mire a polcokra kerülnek a festékek, már kérdés sem férhet majd hozzájuk.

Azonban a legnagyobb terv nem más, minthogy rájöjjenek, hogyan lehetséges az, hogy egy szőke hajszínt megtartsanak házon belül, azonban ha kimegy az ember az utcára, a hőmérsékletnek megfelelően reagáljon. Bár, ez még a jövő zenéje.

Ez is érdekelhet

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

3 trükk a réteges öltözködéshez, amit Diana hercegné mindig bevetett

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke