Nagyon cuki sminktipp: Szívalakú szemsmink a hétköznapokra

2017.augusztus.11.

Ki mondta, hogy a szivecskék csak Valentin-napkor használhatók? Rita Ora most bebizonyítja, hogy abszolút nem kell február 14-t írnia a naptárnak ahhoz, hogy szíves sminket viseljünk, sőt még csak szerelmesnek sem kell lenned, ha éppen úgy tartja kedved, az év bármelyik pillanatában beboríthatnak a szivecskék.

Rita Ora smink
Fotó: rex/puzzlepix

Rita Ora a Variety fiatal hollywoodi tehetségeket ünneplő partijának volt a sztárvendége, és bebiztosította egy aprócska kis sminktrükkel, hogy mindenki róla beszéljen. A szem alá festett vagy akár tetovált könnycseppek jól tudjuk mit jelentenek, ezért Rita Ora ezt az inkább borzalmas trendet más oldalról közelítette meg, és a kiontott lelkek szimbóluma helyett egy piros szívecskét kért a sminkesétől a vörös szőnyegre. Ennek a trendnek egyébként Justin Bieber is a rajongója, ő ugyan nem szíveket fest az arcára, de az egyik legújabb tetoválása egy aprócska kereszt a bal szeme sarkában, ami a hitét szimbolizálja.

Rita Ora szíves smink
Fotó: rex/puzzlepix

Ha te is elkészítenéd Rita Ora romantikus sminkjét, akkor egyáltalán nincs nehéz dolgod, a legjobb, ha folyékony rúzst használsz, lehetőleg matthatásút, amit egy rúzsecset segítségével tudsz felvinni a legkönnyebben a szemed sarkába. Először rajzold meg a szív felső két domborulatát, majd egy gyors mozdulattal kösd alul össze, ezután pedig töltsd ki a szívformát. Ahhoz, hogy a minta ne kenődjön el, tegyél rá egy kis fixáló púdert.

Ezt az apró, de annál aranyosabb kis kiegészítőt akár a hétköznapokban is viselheted a munkahelyeden, de egy kellemes romantikus vacsora alkalmával is megállja a helyét, vagy akár a hétvégi partin a barátnőkkel.

Rita Ora Zendaya
Fotó: rex/puzzlepix

Ez is érdekelhet

Hogyan működik a Karma?

Hogyan működik a Karma?

GLAMOUR Horoszkóp

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Ezen a helyen kellene élned a csillagjegyed alapján

Sztárhírek

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább

Tóth Andi megrázza magát és megy tovább