Napsütés? Csillámos manikűr!

2015.április.1.

Ékszer helyett is tökéletes választás egy ragyogó manikűr. A sok apró csillám odavonzza a tekinteteket a csodásan kifestett körmeidre.

Ha csak a végére teszel
Ha visszafogottabb típus vagy, akkor tégy fel egy áttetsző vagy egy alapozó lakkot, majd a körmeid végére húzz az ecsettel néhány különböző hosszúságú csíkot. Bár a csillámos lakkok továbbtartanak, érdemes felhúzni egy fedőréteget is, így akár két hétig is pompás lesz a manikűröd.

A következő fokozat
A fehér lakk még mindig trendi és szexi. Egy kicsit feldobhatod, ha a képen látható módon a végekre és egy másik ujjadra teljesen egészében felviszed a színt. Nagyon mutatós, ne csak a gyűrűsujjadon próbáld ki a teljes színt, hanem akár a mutató vagy nagyujjadon is.

Ezüsttel megspékelve
A fehérnél eggyel izgalmasabb variáció, ha metálos színt teszel fel. Egy ezüst remek választás akkor is, ha fehérebb a bőröd és akkor is, ha barnább. Megtörheted az szürkés ezüst egysíkúságát, ha itt is kiválasztasz egy ujjat és arra teszel csillámot, majd mivel a csillámos lakk tartósabb, apró gyöngyöket is ültetsz a már félig megszáradt lakkba. Nem imádnivaló?

A fullos verzió
Ennél már nem lehet jobban eltúlozni a ragyogást, de jól is mutat, nem? Délutáni randira, esti partiba egyszerűen szinte kötelező kipróbálni legalább egyszer. A lemosás izgi lesz, nagyon tapad, ezért érdemes vattapamacsokat átitatni lemosóval és picit a körmeid tetjén hagyni, hogy feloldja a lakkot.

A kedvenc lakkjaink:

1. La Laque Couture (58) YSL 7500 Ft
2. Ceramic Nail Lacquer (285) ARTDECO 2390 Ft
3. Vernis in Love LANCOME 6090 FtEz is érdekelhet

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

Shawn Mendes írt egy dalt Camila Cabello-ról és egyáltalán nem olyan, mint ahogy elképzeltük!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp:  Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Napi horoszkóp: Sor kerülhet kényszeres költekezésre, féltékenységre - december 2.

Tedd & Ne tedd

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke

Dakota Johnson összetalálkozott Kristen Stewarttal és egy pillanatra helyreállt a világbéke