Őszi manikűr: ezek a legfelkapottabb színek idén

Ugyanúgy, ahogy a divatban a köröm színekben is folyamatosan változik a trend. Nyáron egyértelműen az élénk színek világa dominál, esetleg az egyszerű fehér körmök. De most, hogy beköszöntött az ősz fel kell készülni, ugyanis a megszokottól eltérően újabb stílusok is megjelennek a megszokott őszi színek mellett.

Őszi manikűr: ezek a legfelkapottabb színek idén
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Fényes fekete

Nem meglepő, hogy a fekete körmök visszatérnek ősszel, de idén az igazán fényes a nyerő. Persze bármelyik évszakban klasszikus választás lehet ez a szín, de talán ez az az időszak, amikor igazán beleillik a színpalettába. Ha viszont a bohó körmök szerelmese vagy, akkor pár őszi színnel és mintával variálva nagyon könnyen fel tudod dobni.

Metál színek

Ugyanúgy, ahogy a divatban úgy a körmökben is újra visszajönnek a fényes, krómos színek. Itt főként azok a színek tudnak az őszi stílusba beleilleni, amiknek egy kis arany vagy ezüst fénye is van.

Lehet ez egy bordó alapú arany csillámos beütésű szín, de akár a glitteres körmökig is elmehetünk. Ha viszont nem vagy egy csillámkirálynő típus, akkor sem kell megijednek tőlük, egy visszafogottabb szín mellett is jól mutatnak.

Gyöngyház

Akár otthon is könnyedén kivitelezhető a gyöngyház fény, ami színéből adódóan egyszerűen kezelhető és felvihető. Mivel nagyon könnyed színe van, így akár olyan helyeken is viselhető, mint az iskola vagy munkahely, ahol kevésbé értékelik az erős színeket.

Sötétkék

Talán az egyik legkülönlegesebb őszi köröm szín a sötétkék, ami nagyon elegáns hatást kelt. Önmagában is tökéletes és mivel kicsit hasonlít a feketéhez, ezért annak előnyeit is magában hordozza, hogy bármivel könnyen kombinálható.

Sötét piros és lila

Ez a két szín tökéletes váltás lehet nyárból az őszbe. Nyáron egyértelműen az élénk és pasztell színük volt trendi, de ősszel válasszuk inkább a minél sötétebb árnyalatukat.

Narancs árnyalatú barna

A sötét színek között is hatalmas választék van, de nem kell, hogy megálljunk az alap színeknél. A hagyományos őszi barna árnyalatokat átgondolva a mustáros, narancsos beütésű barna szín is tökéletes választás lehet. A barnuló fák leveleivel összhangban lenni garantálja az igazi őszi hangulatot!

Tejfehér

Ha te is a minimalisták táborát növeled vagy csak egyszerűen nem vagy a sötét színek kedvelője, akkor szerencséd van ugyanis ősszel is trendi lesz még a tejfehér szín. Már egy ideje nagy rajongótábora van, és ezt a hidegebb időkben sem veszíti el.

Olajzöld/sötét zöld

Szintén a sötét árnyalatoknál maradva a mély zöld is ott van a palettán és nem érdemes megfeledkezni róla. A zöld szín idén ősszel a ruhák terén is dominál, így a körmöknél sem maradhatott ki.

Matt hatás

A matt színű körmök esetében akár maradhatsz a szokásos barnás árnyalatú színeknél vagy akár a sötétebbeknél is. A lényeg, hogy válaszd mellé a matt fedőlakkot.

Ez is érdekelhet

Végre kiderült, mitől néz ki 30-nak az 50-es éveiben járó Jennifer Lopez

Végre kiderült, mitől néz ki 30-nak az 50-es éveiben járó Jennifer Lopez

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő