Palvin Barbara álomszép Cannes-ban!

2015.május.20.

Amióta elkezdődött a cannes-i filmfesztivál, azóta várjuk, hogy a gyönyörűséges szupermodellünk, Palvin Barbara felbukkanjon a Riviérán.

Palvin Barbara
Fotó: RexFeatures/PuzzlePix

Ma végre elérkezett a nagy nap, és Palvin Barbi végiglejtett a vörös szőnyegen. Természetesen a szépségmárka színeiben érkezett a ma esti eseményre, és mint a legfiatalabb szépségnagykövet tűnt fel Paolo Sorrentino versenyfilmjének, a Youth premierjén.

Barbi igencsak mozgalmas időszakot tudhat maga mögött, hiszen folyamatosan érkeznek az újabb és újabb kampányai a L'Oréal számára, miközben a divatvilágnak sem fordított hátat, és jelenleg két magazin címlapjáról is ő mosolyog vissza ránk.

A cannes-i filmpremierre hosszas készülődés után jutott el, aminek a kulisszái mögé most ti is beleshettek exkluzív fotóinknak köszönhetően. Barbi a vörös szőnyegen egy szédületes, igencsak pajkos ruhát viselt, amihez legalább annyira látványos smink is társult.

Palvin Barbara
Fotó: L`oréal
Palvin Barbara
Fotó: L`oréal

A L'Oréal Paris hivatalos Instagram-oldalán pedig nyomon követhettük azt is, hogyan jutott el szépséges modellünk a sminkszobából egészen a vörös szőnyegig.

Ugye, milyen gyönyörű a mi Palvin Barbaránk?

data-instgrm-version="4" style=" background:#FFF; border:0; border-radius:3px; box-shadow:0 0 1px 0 rgba(0,0,0,0.5),0 1px 10px 0 rgba(0,0,0,0.15); margin: 1px; max-width:658px; padding:0; width:99.375%; width:-webkit-calc(100% - 2px); width:calc(100% - 2px);"> @realbarbarapalvin is getting ready to go.. #128665;#128663;#128661; #redcarpetready #yeswecannes A photo posted by L#39;Oréal Paris Official (@lorealparisofficial) on May 20, 2015 at 9:24am PDT

Ez is érdekelhet

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Pete Davidson teljesen kopasz lett, és meglepően jól áll neki

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói