Peller Mariann oxigénterápiával szépül!

2015.június.11.

Peller Mariann számára kismamaként is rendkívül fontos, hogy a legjobb formáját mutassa! A már második csöppséget váró anyukánál, első terhessége alatt is jelentkeztek különböző bőrproblémák, mert hát valljuk be, nem lehet mindenki olyan mázlista, hogy ebben az időszakban bőre szebb és ragyogóbb, mint valaha.

"A várandósság miatt teljesen felborult a hormonháztartásom, már az első terhesség alatt is tele volt pattanással az arcom, a vállam és a hátam, ráadásul futószemölcsök is jelentkeztek a bőrömön, amelyeket le kellett égetni. Először sokkot kaptam a változástól, a problémák azonban idővel enyhülnek, a baba miatt pedig mindenképp megérte végigcsinálni a tortúrát" – árulta el Mariann. A gyakran jelentkező pattanások kezelésére bőrgyógyásza javaslatára egy természetes módszert, az oxigénterápiát hívta segítségül, mely nem elég, hogy gyors és fájdalommentes, de a változás szembetűnő! Jól alkalmazható a bőr feszesítésére, a sebgyógyulás fokozására, de bőrszárazság enyhítésére is rendkívül hatásos!

"Ettől olyan puha és finom lesz a bőröm, mint a kisfiamnak, ráadásul a férjem is megdicsér, hogy milyen szép vagyok, nagyon tetszem neki kismamaként" – mesélte, miközben bőrgyógyásza, dr. Kriston Renáta a vadonatúj eljárással kezelte a bőrét.

Mariann első kisfia, a kétéves Kornél már nagyon várja a kisöcsi érkezését, sokszor simogatja és puszilgatja édesanyja pocakját!

"Ha megkérdezem tőle, tudod-e ki van a pocakban, lelkesen válaszolja, hogy a tesó. Már autót is cserélt a játszótéren egy kisfiúval, ami korábban elképzelhetetlen lett volna, remélem a testvérével is így bánik majd" – árulta el Mariann, aki őszre várja második kisbabáját.

A műsorvezető egyébként rendszeresen mozog, egészségesen táplálkozik és terhesen is mindent megtesz a szépségéért!

Mi mindenesetre gratulálunk, és alig várjuk a második csöppség érkezését!

Ez is érdekelhet

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

„Sosem voltunk az a fajta pár, akik olyanok, mint a nyulak” - Párok meséltek, milyen gyakran szeretkeznek

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói