Smink a horoszkópod alapján?

2014.április.29.

Buta rajzok, hülye kitalációk, vagy számít, hogy mit olvashatunk ki a csillagokból.

Ha hiszel a jegyedhez társított nagy igazságokban, akkor biztosan ötletesnek találod majd ezt a kis chartot. Ha nem, akkor kineveted, de ötletnek ismerd el, nem rossz. Számtalan sminkhoroszkópot lehet már találni a neten is, érdemes kicsit kutakodni, főleg ha eddig nem tudtál dönteni.

Mit érnek a szakértők egy jó asztrológussal szemben, nem? Viccet félre téve, hiszen én is hívő vagyok, utána is néztem, hogy én vajon milyen vagyok. Az egyik oldal szerint hízásra vagyok hajlamos (ki nem, főleg ha gyereket is szült már az illető?), a hajam sötét és vékonyszálú. Az orrom kicsi, az állam meg kerek és hidd el, még folytathatnám. Ha ezt mind elfogadom, akkor nincs igazság ezen a bolygón, de tegyük fel, hogy nem véletlenül nehéz szőkíteni a frizurámat, hiszen a sötét árnyalat állandóan a felszínre próbál törni. Átlagos arcszínemhez elvileg pedig könnyű lenne alapozót választani, de mivel azt senkinek sem az, nem veszem előírásnak.

A képen látható szemsminkeket viszont kikérem magamnak, különösen hogy nem kedvelem magamon a színes és egyáltalán a szemhangsúlyos festést, de isten bizony ki fogom próbálni valamelyiket, csakis mert hiszek.

Van akinek bejön az ilyesmi?

Ez is érdekelhet

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

Kate Middleton is olyan, mint te! Zoom meetinghez Zara blézer

G-Életstílus

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Munkahelyi zaklatás: te is áldozat vagy?

Divathírek

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?

Emlékszel még, milyen volt Katalin hercegné átlagos lányként?