Soha nem fogsz máshogy parfümöt vásárolni

2015. december 2.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Rusznyák Gyula, a Giorgio Armani beauty face designere és illatainak szakértője meséli el, hogy milyen exkluzív rituálé keretében segítenek neked parfümöt választani. Ez karácsonyra is tökéletes ajándék!

2015 októberében érkezett meg Magyarországra a Giorgio Armani Privé haute couture ruhakollekcióinak szellemében megalkotott Armani / Privé Haute Couture Fragrances illatkollekciója. Csakúgy, mint ruhakreációi, melyek oly aprólékosan készülnek az első öltéstől az utolsóig, minden egyes Armani / Privé Haute Couture Fragrances illat a tökéletes, mégis gyengéd egyensúlyt képviseli minden milligrammjában. Ezek a lenyűgöző illatok mind szorosan kötődnek Mr. Armani saját, személyes, belső világához. "Magánkollekciónak készült, melyet a legközelebbi barátaim számára alkottam meg." – mondja Mr. Armani.

A három variáció illatai – Les Eaux, La Collection és La Collection Des Mille et Une Nuits – egy sokoldalú gardrób darabjaiként különleges hangulatokhoz, az életet meghatározó rendkívüli pillanatokhoz készültek. Mr. Armani a természet lenyűgözőségéből, a parfümök világának történelméből és a Kelet ragyogásából merített ihletet. Az állandó kollekció mind a 14 tagjára jellemző, hogy az általános parfümösszetétellel szemben - mely sokszor több 100 féle alkotóelemből áll - csupán 5-60 illatanyag kerül egy üvegcsébe. Ezért ezeket a különlegesen intenzív és minimalista illatokat csakis kivételes parfumőrök képesek egy illatba komponálni, hogy a hatásuk minden esetben kivételes és pompás legyen. Minden variáns nagyon erős identitással rendelkezik, gyönyörű történettel, és nők és férfiak számára egyaránt használhatóak.

Ahhoz, hogy ezeket az illatokat jobban megismerjük és kiválaszthassuk az, amely tökéletesen illik a személyiségünkhöz, érdemes szakértő segítséget igénybe venni. A Privé világában ezek a szakértők az illat-konzultánsok, akikhez érdemes időpontot foglalni, és így egy örömteljes 10-20 perces rituálé során választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbb illatot, melyet mindig magabiztosan és boldogan viselhetünk - és akár személyiségünk részévé válhat. A konzultációhoz javasolt egy olyan számunkra nyugodt időpontot választani, amikor nem viselünk sem parfümöt, sem bármi más illatot magunkon, hogy ez ne befolyásolja az új illat megismerését.

Miután megérkeztünk és kényelembe helyeztük magunkat a parfümériában, az illat konzultáns egy rövid beszélgetés során felméri igényeinket szokásaink, kedves illataink és ugyanúgy utazásaink, hobbijaink alapján. Ez alapján a szakértő kiválaszt számunkra és ismertet nekünk kollekcióként 1-1 illatot, a legkönnyebbtől haladva a legintenzívebb felé. Az exkluzív parfümökhöz exkluzív demonstráció is társul. A parfümök speciális üvegharangokban kerülnek bemutatásra, melyek garantálja az illat sterilitását és izolációját a külvilágtól. Akár a nemes borok kóstolásakor, ahogyan a pohárban a bor illata kiteljesedik, úgy mutatja meg ez a harang az illatok teljességét. Ezzel a módszerrel könnyedén kiválaszthatjuk, hogy a természet és legendás kertek ihlette Les Eaux kollekció az, ami legjobban megérint minket, vagy a La Collection misztikus világa fog meg minket leginkább, vagy La Collection Des Mille et Une Nuits, azaz az 1001 éjszaka kollekciója varázsol el minket. Ha kiválasztottuk mely variációról szeretnénk többet megtudni, az illat konzultáns felfedi a variáció összes illatát, bemutatva azok összetevőit, inspirációját és jellemzőit. A bemutató végén így biztosan megtaláljuk azt az illatot, amely bőrünk illatával egybeforrva tökéletes kísérőnk lesz életünk során. Az illatok Magyarországon csak egyetlen helyen, a Douglas Parfüméria Mamut II-ben található üzletében érhetők el, a Giorgio Armani Beauty standján.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Bika féltékeny, a Szűz lazítson - május 21.

Napi horoszkóp: A Bika féltékeny, a Szűz lazítson - május 21.

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

Ezért kötődünk annyira ruhadarabjainkhoz (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)

6 must-have termék, hogy a bőröd is tündököljön az esküvőd napján (x)

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

Bomba alak még a strandszezon előtt? - Ezzel a módszerrel lehetséges! (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)

Így szabadulj meg a stressztől egy fárasztó nap után (x)