Soha nem gondoltuk volna, hogy ez a trend visszatér a 80-as évekből

2017.december.15.

A 80-as évek a hatalmas, magasra tupírozott, begöndörített, dauerolt frizuráit reméltük, hogy a múltban hagyhattuk, hiszen ki sírja vissza azt a sok macerát, amit minden áldott nap igényelt a hajad ahhoz, hogy tökéletesen álljon? Nos, nektek van egy rossz hírünk, a göndör trend visszatért, viszont a jó hír, hogy sokkal természetesebb, könnyedebb és könnyebben elkészíthető formában.

Madonna 80s
Fotó: rex/puzzlepix

És hogy ki ennek a trendnek az első számú nagykövete? Nos, nem más, mint Taylor Swift, aki nagy visszatéréséhez új lookot is kapott természetesen, ami a jókislányos, félrefésült frufrus haj helyett egy sokkal vadabb, kócos, göndör stílusra váltott.

Taylor Swift haj
Fotó: Profimedia

Az új göndör hajtrend sokkal inkább hasonlít a tengerparti hullámokra, viszont ha nem vagy olyan szerencsés, hogy mindennap megmártózhatsz valamelyik óceán sósvizében, akkor is elérheted ezt a hatást néhány szuper termék segítségével.

Taylor Swift 80-as évek haj
Fotó: Profimedia

A legfontosabb szabály, hogy nincs szabály! A törölköző száraz tincseidbe dolgozd bele a hajformázót, dobd előre a hajad és a hajszárítód diffúzoros fejének segítségével lazán száríts bele göndör fürtöket. Ennél a trendnél felejtsd el a tökéletes, hajcsavarokkal, sütővassal elért tincseket, a cél a rendezetlen, természetes hatás.

Próbáld ki ezeket:

1. Beach Envy Volume textúrát adó sampon REDKEN 3990 Ft 300 ml
2. Keep My Curl hajformázó krém ELEVEN AUSTRALIA 4990 Ft 150 ml
3. Sea Spray tengerisós permet LUSH 4790 Ft 100 g


Akkor sem kell aggódnod, ha szőkített a hajad, Olaplex-szel göndör hajra való kezelést is kérhetsz a fodrászodtól, így nem fognak kiszáradni a hajvégeid és csodálatos, selymes fürtjeid lesznek.


Ez is érdekelhet

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

Mi a hatása az ezer éve nem látott bolygóegyüttállásnak az életedre?

G-Szex

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

6 szex utáni szokás, ami még közelebb hoz a párodhoz

Szépséghírek

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően

Így lehet tökéletes a frufrud a hajtípusodnak megfelelően