Szépségápolás a köbön! Ne maradj le a FOREO Black Friday akciójáról

Szponzorált tartalom

2020.november.21.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Ha szeretnéd megújítani a beauty-rutinodat, itt a lehetőség! Legyen szó arctisztításról, bőrápolásról vagy akár fogápolásról, a FOREO Black Friday akciója keretein belül biztosan megtalálhatod majd a számodra legmegfelelőbb termékeket. Megmutatjuk, mire érdemes lecsapni november 20. és december 4. között!

LUNA 3: Profi arctisztítás 1 perc alatt

A mindennapi rohanásban nem mindig marad idő a hosszas beauty-rituálékra. Ha te is folytonos időhiánytól szenvedsz, a LUNA 3 szónikus tisztítókészülék lehet a legjobb választás számodra. Ez az apró okos kütyü képes arra, hogy megtisztítsa bőrödet a szennyeződések, a faggyú és az elhalt hámsejtek 99,5%-ától alig egy perc alatt. Ennyi ideje mindenkinek akad, nem igaz?

A használata hihetetlenül egyszerű. A FOREO for You alkalmazás letöltés után a készüléket egyszerűen, Bluetooth-on keresztül csatlakoztathatod a mobilodhoz. Ezután nincs más hátra, csak válaszd ki a 16 különböző rezgésfokozat közül a számodra leginkább megfelelőt, vidd fel a kedvenc arctisztítód és indulhat is a kezelés! Körkörös mozdulatokkal masszírozd át az arcod, a homlokod és az arcod. A végeredmény? Tisztább és feszesebb arcbőr!

Szeretnéd még inkább kényeztetni a bőröd? Akkor eláruljuk, hogy a LUNA 3 hátulján található hullámok nemcsak dizájn célt szolgálnak, hanem egy kellemes arcmasszázsban is részesítenek. Ennek az intenzitását is a FOREO for You alkalmazásban állíthatod be.

Tipp: Mivel a LUNA 3 teljesen vízhatlan szilikonból készült, így akár fürdés közben is használhatod. Ezzel is időt spórolhatsz!

UFO 2: Innovatív technológia és otthoni SPA élmény

90 másodperc alatt akár egy teljes kozmetikai kezelés eredménye az arcbőrödön? Nem túlzunk! Az UFO 2 a legmodernebb technológiát, a LED fények, a hőterápia és a T-sonic pulzáció ötvözetét hívja segítségül, hogy földönkívülien ragyogóvá varázsolja az arcbőröd.

Az arckezelésed során 8 különböző LED fény közül választhatsz, a vöröstől - ami stimulálja a kollagén termelést -, egészen a fehérig, ami a bőrszövet legmélyebb pontjaira juttatja el a maszkok és szérumok jótékony összetevőit. Attól sem kell tartanod, hogy a LED fények megrongálnák az arcbőröd sejtjeit, hiszen a fényterápia bizonyítottan még az érzékeny bőrűek is alkalmazhatják.

Az innovatív arcápolás pedig csak fokozódik, ha hőterápiát is segítségül hívjuk! A Thermo-funkció 45°C hőmérséklettel nyitja fel a pórusaidat, ezzel segítve, hogy a FOREO maszkok és arckrémek, szérumok összetevői még mélyebbre hatolhassanak. A ragyogás garantált!

Az alig 5°C-ot használó Cryo-terápia pedig megnyugtatja az arcbőrt, feszesítő hatású és az arcpír csökkentésében is segít. Nem kell aggódnod, mindkét hőfok használata kimondottan kellemes, nem irritálják az arcbőrt.

Válassz a FOREO for You alkalmazás által ajánlott rutinok közül, de a kezedbe is veheted az irányítást, pár kattintással teljesen a hangulatodhoz szabhatod a rutinodat.

A FOREO maszkjai is igazi áttörésnek számítanak. Az átlagos fátyolmaszkokat sokan kerülik, mert csöpögnek vagy épp nem biztos, hogy jól illeszkedik az archoz. Ilyen probléma nem lép fel az UFO 2 használata során, hiszen egy kis, vattakorongszerű maszkba lett zárva minden esszencia, ami nem csöpög használat közben, ráadásul, pillanatok alatt felhelyezhető az UFO készülékre.

Tipp: Próbáld ki a FOREO új Farm to Face maszkjait, melyek olyan természetes összetevőket tartalmaznak, mint a hidratáló bolgár rózsa, a revitalizáló manuka méz vagy a nyugtató zöld tea.

ISSA 2: Fogápolásban verhetetlen

Tudtad, hogy a FOREO-nál nemcsak az arcápoláshoz szükséges okoseszközöket találhatsz, hanem profi elektromos fogkeféket is?

Az ISSA 2 ultrahigiénikus, gyorsan száradó szilikonból készült, ez az anyag lehetővé teszi, hogy akár 10000-szer kevesebb baktérium telepedjen meg a felületén, mint az általános fogkeféken. Mindemellett plusz pont jár neki azért is, mert jóval menőbb a kinézete, mint egy átlagos fogkefének.

Használata meglepően kényelmes és nem sokban különbözik az általános fogkeféjétől. Az újdonság a nagy intenzitású Sonic Pulse technológiában rejlik, ez a pulzáló mozgás hatékonyan tisztítja meg a fogaidat, a fej sörtéi mégis puhák és kíméletesek.

Tipp: Ha még erőteljesebb nyelvtisztításra vágysz, az ISSA 2-höz külön nyelvtisztító pótfej is kapható, melynek használatával még magasabb szintre emelheted a mindennapi szájhigiéniádat.

A FOREO termékei a professzionális szépségápolás élményét varázsolják az otthonodba, remek választások, ha egy kis énidőre vágysz a rohanó mindennapokban. Ám a karácsony közeledtével szeretteidet is érdemes megajándékozni egy-egy ilyen okos kütyüvel.

<˘˘˘˘/>Ha kedvezményesen szeretnéd beszerezni a FOREO bestseller termékeit, érdemes december 20. és november 4. között ellátogatnod a foreo.com-ra, hiszen ezeket a termékeket biztosan megtalálod majd a FOREO Black Friday leárazásán:˘˘˘˘

LUNA mini 2, LUNA fofo, LUNA 3, Luna play, UFO 1, UFO mini 1, UFO 2 , UFO mini 2, ISSA 2, ISSA mini 2, ISSA play, ISSA mikro, IRIS, ESPADA

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Gyászol az angol királyi család, váratlan tragédia történt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Baj, ha össze-vissza menstruálsz? (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Ezektől a vitaminos kozmetikumoktól ragyogó lesz a bőröd (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

Készülj fel a strandszezonra! Jövünk a leszuperebb alakformálási tippekkel (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)

A sok edzéstől lesérültél? Ettől biztosan hamar felépülsz! (x)