Szépségápolás olasz módra

2015.december.9.

Tudtad, hogy Collistar márkát 2015 januárja óta újra lehet itthon kapni? Ha eddig nem figyeltél rá eléggé, akkor most itt az ideje! Nyomás egy Müller parfümériába és lesd meg a termékeket közelebbről is!

Szépségápolás olasz módra
Fotó: Collistar

A Collistar egy exkluzív kozmetikai márka, amely kizárólag parfümériákban kapható. A történet 1983-ban indult, amikor Daniela Sacerdote átvette a vezetést a Collistar cégben és azóta is, töretlen sikerrel vezeti ezt a világmárkát. A folyamatos növekedés eredményeként 2003-ban a márka a csúcsra tört, ugyanis Bestseller márkává vált a globális szépségpiacon a parfümériák szektorában. Ezt az adatot az ELMÚLT 12 ÉVRE* is megerősítette a vezetőség, a parfümériákban egyre szélesebb körű jelenléttel együtt Olaszországban és világszerte.

A Ti Amo Italia projekt
2014-ben a Collistar hivatalosan is elindította a Ti Amo Italia projektet, amely tiszteleg az olasz tehetség és kiválóság valamennyi formája és megnyilvánulása előtt. Ez egy pozitív üzenet Olaszországnak, szépségének, sok évszázados kultúrájának, a tehetséges férfiaknak és nőknek, valamint a kreativitásnak és a szenvedélynek az ünneplése.

A Ti Amo Italia projekt egy egyedi és különleges koncepció, amelyben csak és kizárólag olasz alapanyagok, hatóanyagok, olasz kutatók, orvosok és kiváló tervezők segítségével teremtik meg az újabb és újabb Collistar termékeket.

2013-as karácsonyi ajándékcsomagok a Piquadro márka bőráruival készültek. Az értékesítési adatok kiválóak voltak, így a partnerség folytatódott 2014-ben és 2015-ben is. 2014-ben bevezetésre került a smink kapszula kollekció, amelynek csomagolásán Antonio Marras ikonikus stílusa jelenik meg.

A divat után érkezett a dizájn: 2015-ben a Collistar elkezdett dolgozni a Kartell márkával. Ez az első alkalom, hogy egy kozmetikai és egy dizájn márka létrehozott egy sminkkollekciót. Az "Transparency" nevű kollekcióban a két márka vizuális megközelítése álomszerű együttműködést hozott.

Az olasz összetevőket előnyben részesítő Collistar mindezen felül kiemelkedően fontos feladatának tartja a kutatások finanszírozását. A Sienai Egyetemmel együttműködve vizsgálja az Olaszországban termesztett növények hatóanyagtartalmát.

A kedvenc termékeink:

Pure Active Hialuronsav COLLISTAR 11 800 Ft
Nude+ Blusher + Sculpting púder COLLISTAR 8650 Ft

Collistar Karácsonyi csomag Piquadro Icon táskával és két termékkel COLLISTAR 23900 Ft
Collistar Karácsonyi csomag Piquadro Icon táskával és két termékkel COLLISTAR 23900 Ft

A szett tartalma:

BIOREVITALIZING FACE CREAM (BIOREVITALIZÁLÓ ARCKRÉM)
BIOREVITALIZING EYE CONTOUR CREAM (BIOREVITALIZÁLÓ SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ)

* TNS/NPD adat, 2003-2014 Prestige Perfumeries – Prestige Brands – Total Beauté.

Ez is érdekelhet

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

4 ok, amiért jó, ha van introvertált munkatársad

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk