A legendás Maye Musk tippjei az ősz haj ápolásához és a ragyogó bőr megőrzéséhez 70 felett is

2022.január.3.

„Vigyáznod kell a bőrödre, mert különben elkezdesz tükörbe nézni, és nem fogod szeretni magad” - mondta Maye Musk. A híres Elon Musk édesanyja 73 évesen is gyönyörű, de rendszeresen ápolja is a bőrét különféle kozmetikumokkal, illetve az egészséges életmódra is ügyel, hogy ez így maradjon.

Maye Musk
Maye Musk
Fotó: Gettyimages.com

Jelenlegi szépségápolási rutinjáról pedig nemrégiben több részletet is megosztott.

A modell számára a bőrével való törődés egy átgondolt kezelést jelent, amely magában foglalja a haj-és kézápolást, nagy hangsúlyt fektetve a fényvédelemre és a megfelelő táplálkozásra az egészséges ragyogás érdekében. Ehhez persze az is sokat hozzátesz, hogy Maye Musk a modell szakma mellett dietetikus végzettséggel és rengeteg tapasztalattal is rendelkezik.

Ami a sminkeket illeti, elmondta, hogy tapasztalatai szerint a púderek például sokat javultak az évek során. Régen ugyanis az arcbőr teljes felületét összehúzták, most pedig gyönyörűen belesimulnak a bőrbe. Hozzátette, szerinte a sminkecsetek is sokkal jobbak most, mint évekkel korábban. Személy szerint most a Dior termékeit, például a Forever Cushion púdert kifejezetten kedveli, de szemhéjfestéket és szempillaspirált is előszeretettel választ a márkától.

A Dior Forever Couture Luminizer Highlighter púderjére célozva azt is kihangsúlyozta, hogy a csillogás jól megragadja a fényképezőgépet, ami különösen a fotózásokon előnyös. Manapság a természetesebb sminkeket kedveli, de ezt abszolút helyénvalónak is tartja, hiszen szerinte ahogyan öregszünk, a divattal együtt kell változnunk.

Maye Musk a hajápoláshoz leginkább Paul Mitchell termékeit használja. Bár mindannyian tudjuk, hogy sok nő fél az őszüléstől, ő nem tartozik közéjük. Kezdetben még tartott attól, hogy ősz hajkoronával soha többé nem modellkedhet, de aztán rengeteg lehetőség nyílt meg előtte. Ma is büszkén mutatkozik ősz hajával, amelyet legtöbbször dúsító és formázó hajápolókkal tesz még szebbé.

Szépségápolási rutinját végezetül a Chanel ikonikus kézkrémje teszi teljessé, amit mindig a táskájában tart egy Gris Dior parfüm társaságában. Maye tehát mindig ügyel a szépsége megőrzésére, de számos más területen, például három elképesztően sikeres gyermek édesanyaként és dietetikusként is helyt állt már, így egy percig sincs okunk töprengeni azon, hogy megfogadjuk-e a tanácsait.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el