5 ultramenő szépségtrend, amit a Trónok harca tanított nekünk

2021.augusztus.23.

A fantasztikus középkori hangulat mellett a Trónok harca karakterei minden hőstettük, gazságuk vagy természetfeletti képességük mellett haj - és sminkválasztásukkal is hozták a maximumot, trendet teremtettek.

Íme 5 szépségtrend, amit te is elleshetsz Westeros és Essos földjéről!

Platinaszőke haj

Még azok is, akik nem nézik a sorozatot, tudják, hogy Daenerys-nek platinaszőke hajkoronája van. Azóta, hogy Emilia Clarke debütált a Sárkányok anyjaként, a szalonokban meglehetősen felkapott lett ez a színválasztás. Azonban ezt a szőke színt nem olyan egyszerű elérni, ha ilyen frizurára vágysz, csakis szakértő kezek között valósítsd meg.

Fonatok

Fotó: giphy

A Trónok harcában szinte minden karakter viselt valamikor valamiféle fonatot a hajkoronájában - ez pedig rejtett jelentéssel bír. Egy sasszemű rajongó nyomon követte Daenerys frizuráit, és megállapítása szerint a fonat a győzelmet szimbolizálja. Tehát minél több fonat van a hajadban, annál több csatát nyertél. Nem mellesleg még a fesztiválszezonra is jól jöhet majd néhány stílusos fonat.

Így néznek ki a valóságban a Trónok Harca ikonikus helyszínei!

Így néznek ki a valóságban a Trónok Harca ikonikus helyszínei!Hosszú, hosszú haj

Fotó: giphy

A Hét Királyságban a szokásos hajhosszok nem trendik, a hajvágás pedig általában egyenesen a "szégyen" jele. Ezért történt hát, hogy több színésznő is hajhosszabbításon esett át. Igen, Margaery Tyrell fantasztikus hajkoronájának is ez a titka.

Fejdíszek

Fotó: giphy

Szereted vagy gyűlölöd, el kell ismerned, hogy Cersei viselt néhány igazán lenyűgöző fejdíszt és koronát. Ezek a fejdíszek tökéletes inspirációt adhatnak egy Trónok harca tematikájú esküvőhöz, tehát tervezésre fel!

A Trónok harca stábja így ünnepelte Havas Jon esküvőjét

A Trónok harca stábja így ünnepelte Havas Jon esküvőjétSzemceruza férfiaknak

Fotó: giphy

Ó, Drogo túl fiatal volt ahhoz, hogy meghaljon és túlságosan jóképű ahhoz, hogy valaha is eltűnjön az emlékeinkből. Ne ragadj le Jack Sparrow-nál, itt egy új halloween jelmez ötlet azoknak a srácoknak, akik csak ürügyet keresnek a szemceruza használatára.

Ez is érdekelhet

Ezek a legnépszerűbb emojik

Ezek a legnépszerűbb emojik

Sztárhírek

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

Cher elárulta élete legnagyobb tragédiáját: három babáját is elvesztette

G-Életstílus

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell

15 dolog, amivel egy nőnek 30 éves korára rendelkeznie kell